„Nu ar trebui să păcălești oamenii așa”. O tânără a fost părăsită de iubit, după ce s-a demachiat

O tânără a fost părăsită de iubit, după ce s-a demachiat în prezența lui. Bărbatul, cu care femeia abia începuse o relație, a spus că s-a simțit păcălit și că nu vrea să o mai întâlnească vreodată.

O tânără a fost părăsită de iubit, după ce s-a demachiat în prezența lui. Bărbatul, cu care femeia abia începuse o relație, a spus că s-a simțit păcălit și că nu vrea să o mai întâlnească vreodată.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din SUA, a apărut pentru prima dată demachiată în prezența iubitului ei în timpul unei excursii de weekend, alături de prieteni.

Femeia suferă de acnee hormonală și obișnuiește să își ascundă problema cu ajutorul machiajului. Ea a purtat machiaj la primele șase întâlniri cu iubitul ei, dar a decis ca în acel weekend să apară demachiată.

„Inițial, nu mi-a spus nimic, ci s-a uitat la mine puțin straniu. Când am rămas singuri, mi-a spus pur și simplu că nu a bănuit că am o asemenea problemă. Apoi, a devenit distant cu mine, pentru tot restul călătoriei”, a povestit tânăra.

„Când am ajuns acasă, mi-a spus că ar fi mai bines ă nu ne mai vedem, pentru că nu mă mai place. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost că nu ar trebui să păcălesc oamenii așa”, a adăugat ea.

Tânăra susține că nu regret că a fost părăsită de acest bărbat, dar se teme că și alte persoane din viața ei ar putea gândi la fel.

„Folosesc machiaj pentru că nu sunt cel mai mare fan al acneei mele și pentru că acest lucru îmi dă mai multă încredere în mine însămi”, a mai spus tânăra.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri