Nu crede tot ce vezi pe Facebook și cercetează în realitate! O galerie foto cu domnișoare superbe în rețeaua de socializare! Dar zi de zi?

Trăim vremuri în care tehnologia ne ajută să avem fotografii impecabile. Însă un chip perfect pe Facebook sau Instagram poate fi unul oarecare în realitate. Atunci când se demachiază, divele de pe rețelele de socializare, cu mii de urmăritori, nu sunt decât simple Cenușărese cu un ten cu probleme, o față prea bucălată și o dantură neglijată.

Trăim vremuri în care tehnologia ne ajută să avem fotografii impecabile. Însă un chip perfect pe Facebook sau Instagram poate fi unul oarecare în realitate.

Atunci când se demachiază, divele de pe rețelele de socializare, cu mii de urmăritori, nu sunt decât simple Cenușărese cu un ten cu probleme, o față prea bucălată și o dantură neglijată.

Însă, mai nou, a apărut o nouă tendință pe rețele de socializare: protagoniștii unor fotografii perfecte sunt gata să-și dezvăluie toate secretele, precum și detalii din culisele acestor ședințe foto cu rezultate remarcabile.

Publicația Bright Side a adunat mai multe exemple pentru a demonstra diferența dintre rezultatul final pe care îl vedem online și realitatea. Realitatea pare a fi puțin surprinzătoare, nu-i așa?

Ultimele știri