Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ochelari de soare iarna, moft sau necesitate? Ce ne recomadă specialiștii

Probabil aţi văzut oameni mergând pe stradă, agale, iarna, cu ochelari de soare închişi la culoare, cu o ţinută potrivită sau nu. V-aţi şi gândit probabil ca e vorba de. modă. sau de fiţe. poate fi oricare dintre variante sau o a treia. De nevoie, mai exact. Ochelarii de soare îşi au rolul lor clar chiar şi iarna.

Ochelari de soare iarna, moft sau necesitate? Ce ne recomadă specialiștii

nawo.com

Da, vă puteţi pune dioptrie inclusiv pe ochelarii de soare preferaţi. Aşa se îmbină utilul.cu plăcutul. Potrivit specialiştilor, atunci când ne cumpărăm ochelarii de soare trebuie să ne uităm dacă sunt polarizaţi, pentru că ne protejează mai bine de razele UV decât cei coloraţi simplu dar şi la ce grad de închidere au.

Port ochelari de soare şi iarna pentru că mă deranjează foarte mult atunci când este zăpadă. De exemplu, pe pârtie când merg, nu o să mă vezi fără ochelari de soare pentru că nu rezist, plâng încontinuu, e ceva îngrozitor.

Ce nu ştim este că lăcrimarea este de fapt semn de arsură corneană şi nu-i doar de la frig!

Mai mult, degenerescenţa maculară, adică acea pată neagră pe care o vedem constant în imagini, poate fi moştenită. Iar în aceste cazuri, cei care nu-şi protejează ochii ajung să aibă probleme încă de tineri. În concluzie, am putea spune că ochelarii de soare purtaţi iarna sunt în primul rând o necesitate. Şi abia apoi moft.

Recomandari