Antena Căutare

Ovală, rotundă sau pătrată? Tu știai asta? Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței!

Înainte de a face o schimbare de look trebuie să ținem cont de forma feței și să alegem astfel stilul care ne avantajează.Află ce ți se potrivește din materialul de mai jos!

Înainte de a face o schimbare de look trebuie să ținem cont de forma feței și să alegem astfel stilul care ne avantajează. Află ce ți se potrivește din materialul de mai jos!

Cunoscutul hair-stylist Cristi Pascu subliniază că este indicat să alegem tunsoarea și coafura părului în funcție de forma feței.

„Avem, în cele mai multe ocazii, de a face cu fețe rotunde, ovale sau pătrate. Pentru fiecare în parte există tunsori și coafuri potrivite.

În cazul celor rotunde, încercăm să mascam rotunjimea aplicând mai mult volum în partea superioară, astfel încât fața să pară mai alungită. Mai putem apela la o tunsoare asimetrică. În acest caz, se va acoperi una din părțile laterale ale feței, reducând din rotunjimea acesteia.

Femeile cu față ovală pot fi considerate cele mai norocoase. Asta deoarece cam orice tip de tunsoare le avantajează. Ele pot alege și breton și multe coafuri care le vor veni de minune.

În cazul feței pătrate, este binevenită tunsoarea scurtă. Spre exemplu, bob-ul asimetric, tocmai prin faptul că atenuează forma pătratoasă. Este de evitat bobul drept, până la nivelul maxilarelor, ori cele foarte scurte”, explică hair-stylist-ul Cristi Pascu.

Video! Secret de vedetă! Aşa se menţine Delia în formă. Clipul a strâns sute de mii de vizualizări... Pictoriale incendiare, din 1971 până în prezent! Pe copertele celor mai faimoase reviste sportive, femeile sunt spectaco...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x