Antena Căutare

Ovală, rotundă sau pătrată? Tu știai asta? Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței!

Înainte de a face o schimbare de look trebuie să ținem cont de forma feței și să alegem astfel stilul care ne avantajează.Află ce ți se potrivește din materialul de mai jos!

Înainte de a face o schimbare de look trebuie să ținem cont de forma feței și să alegem astfel stilul care ne avantajează. Află ce ți se potrivește din materialul de mai jos!

Cunoscutul hair-stylist Cristi Pascu subliniază că este indicat să alegem tunsoarea și coafura părului în funcție de forma feței.

„Avem, în cele mai multe ocazii, de a face cu fețe rotunde, ovale sau pătrate. Pentru fiecare în parte există tunsori și coafuri potrivite.

În cazul celor rotunde, încercăm să mascam rotunjimea aplicând mai mult volum în partea superioară, astfel încât fața să pară mai alungită. Mai putem apela la o tunsoare asimetrică. În acest caz, se va acoperi una din părțile laterale ale feței, reducând din rotunjimea acesteia.

Femeile cu față ovală pot fi considerate cele mai norocoase. Asta deoarece cam orice tip de tunsoare le avantajează. Ele pot alege și breton și multe coafuri care le vor veni de minune.

În cazul feței pătrate, este binevenită tunsoarea scurtă. Spre exemplu, bob-ul asimetric, tocmai prin faptul că atenuează forma pătratoasă. Este de evitat bobul drept, până la nivelul maxilarelor, ori cele foarte scurte”, explică hair-stylist-ul Cristi Pascu.

Video! Secret de vedetă! Aşa se menţine Delia în formă. Clipul a strâns sute de mii de vizualizări... Pictoriale incendiare, din 1971 până în prezent! Pe copertele celor mai faimoase reviste sportive, femeile sunt spectaco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x