Antena Căutare

(P) Beneficiile vopselei profesionale de păr față de vopseaua clasică

Oricât de tentant ar fi, vopsirea părului acasă, cu vopsea de păr clasică, îți poate crea mai multe probleme decât crezi.

imagine ilustrativă cu un pachet de vopsea de păr
Află totul despre vopseaua de păr profesională | esteto.ro

Brandurile de vopsea de păr de pe piață se laudă cu ușurința aplicării, o gama nesfârșită de opțiuni de culoare generice, un rezultat de bază într-o perioada scurtă de timp, precum și confortul de a realiza toate acestea acasă.

Deși aceste beneficii pot fi tentante, ar trebui iei în considerare cu atenție alți câțiva factori. În plus, ar trebui să te gândești la achiziționarea de vopsea de par profesionala și efectuarea acestui proces la coafor.

Ce beneficii are vopseaua de păr profesională, în comparație cu cea clasică

Chimia culorii părului este o reacție complexă a fibrelor organice și a soluțiilor chimice. Este necesară o înțelegere puternică a fiecărei componente chimice pentru a obține, în siguranță, rezultate consistente. Adesea, dacă culoarea obținută acasă, cu vopsea clasică are un rezultat acceptabil, este foarte dificil să redai aspectul a doua oară. părul anterior vopsit se poate comporta diferit atunci când se introduce o nouă culoare, rezultând un aspect mai întunecat și mai mat pe lungimea și capetele părului și un ton mai deschis, mai strălucitor la nivelul scalpului. Suprapunerea constantă a culorii permanente poate deteriora stratul exterior al părului, lăsându-l uscat și fad. Alegerea unei nuanțe de vopsea de păr limitează, de asemenea, capacitatea de a personaliza formula pentru o culoare individuală, cu un aspect mai natural.

Doar un stilist profesionist va putea realiza o culoare personalizată. Dacă dorești să îți cumperi chiar tu vopseaua profesională, există o gama deosebită de astfel de cosmetice online, pe site-uri precum esteto.ro.

Un stilist profesionist va putea recomanda produsele profesionale potrivite pentru părul tău. Cel mai bun mod de a evita aceste provocări este să mergi la un stilist profesionist. După ce acesta îți va face o analiză amănunțită, un stilist profesionist va crea, în funcție de caracteristicile părului tău, o formulă bazată pe factori unici ai părului tău. Pentru o culoare excelentă a părului, este de obicei necesar să se amestece mai multe componente ale produsului și să se utilizeze mai multe categorii de culori pentru a duplica complexitatea părului natural, sănătos și strălucitor. Vopseaua profesională folosită în saloane îi permite stilistului să îți personalizeze culoarea dintr-o paletă nelimitată, creând nuanța perfectă - un lux imposibil dacă faci acest lucru la domiciliu, cu vopsea clasică.

Provocări similare pot veni din utilizarea produselor disponibile pentru a-ți îngriji părul. Fără îndrumări și recomandări pentru nevoile tale individuale, este posibil să alegi șampoane prea uscate sau prea grele, balsamuri care au ingrediente inutile pentru părul tău și produse de coafare care nu îți oferă sprijinul de care ai nevoie. În plus, aceste produse sunt adesea fabricate cu ingrediente mai puțin concentrate.

Un stilist profesionist poate oferi un regim de produse care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărei cliente. Similar medicamentelor eliberate pe baza de rețetă, o selecție ideală de șampon, balsam, tratamente și produse de coafare vizează orice provocare pe care o poți întâmpina și îți poate îmbunătăți sănătatea și manevrabilitatea părului. Pe măsură ce părul răspunde bine și provocările se diminuează, noi produse vor fi recomandate în timp ce nevoile se schimbă, păstrându-ți aspectul minunat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x