Antena Căutare

(P) Cum să fii îmbrăcat pentru o întâlnire? Vezi sfatul nostru

Ţinutele pentru o întâlnire se pot constitui într-o etichetă personală, mai cu seamă dacă cei doi nu se cunosc de mult timp.

(P) Cum să fii îmbrăcat pentru o întâlnire? Vezi sfatul nostru Galerie
Ţinutele pentru o întâlnire se pot constitui într-o etichetă personală, mai cu seamă dacă cei doi nu se cunosc de mult timp.

Ţinând cont de acest aspect, este indicat să îţi alegi cu grijă vestimantaţia şi accesoriile, luând în calcul toţi factorii care contează, context, locaţie, anotimp şi oră.

Cadrul întâlnirilor romantice

Pentru a nu fi pus într-o situaţie stânjenitoare, ar trebui să stabiliţi din timp unde se va desfăşura întălnirea noastră, astfel încât să nu fie necesar să intri într-o locaţie pretenţioasă îmbrăcat sport, şi nici să mergi într-un parc purtând o ţinută elegantă şi stilată. În funcţie de locul, ora şi activităţile vizate, vei alege outfit-ul adecvat, care să te reprezinte şi să îţi scoată în evidenţă calităţile.

Întâlnirile relaxate, în cadre confortabile

Dacă ţi-ai propus să te bucuri de câteva ore plăcute şi relaxate alături de persoana dragă, alege un cadru non-formal, degajat şi prietenos, în care ţinutele care includ geci de piele naturală bărbaţi, blugi şi încălţăminte sport sunt recomandate ca fiind cele mai potrivite.

Poţi opta să îţi creezi un outfit plin de farmec, purtând o cămaşă sport lăsată relaxat pe deasupra blugilor, încălţăminte lejeră din piele şi un model în trend de geci de piele naturală bărbaţi. Noile tendinţe în materie de modă masculină tind să aloce un loc aparte produselor din piele naturală, astfel că alegând piesele vestimentare din piele nu vei da greş, conferindu-ţi un aer modern şi degajat. Modelele de geci de piele naturală bărbaţi îţi vor conferi un aer masculin plin de siguranţă şi mister, astfel că le poţi adopta cu încredere, combinându-le cu tricouri cu mânecă scurtă, cu bluze tip helancă, precum şi cu o cămaşă sport căreia îi vei putea rula mânecile până sub cot. Purtate cu adidaşi, bocanci sau ghete, gecile de piele naturală bărbaţi vor crea un outfit cool, plin de farmec şi mereu în trend, astfel că reprezintă una dintre cele mai bune alegeri atunci când ai o întâlnire romantică.

Blugii, mereu în trend

Vrei o ţinută relaxată, însă atrăgătoare şi modernă, atunci nu uita de comozii blugi, pantalonii care nu se vor demoda niciodată şi care îţi oferă posibilitatea de a crea unele dintre cele mai îndrăzneţe combinaţii vestimantare masculine. O pereche de blugi negri bărbaţi te va poziţiona pe o linie vestimentară neutră, uşor de adaptat oricărui context, putând fi purtată atât cu un model din gecile de piele naturală bărbaţi, cât şi cu un sacou, o vestă sport sau cu un palton de lungime medie. Dacă vrei să îţi creezi o ţinută casual, nu ezita să porţi blugii negri cu un tricou în tonuri deschise, ţinută pe care o vei accesoriza cu un ceas sport, ochelari de soare şi brăţări din piele.

Dacă intenţionezionezi să te postezi într-un cadru semi-formal, poartă perechea de blugi cu o cămaşă uni, cărora le vei aduga un sacou din in în nuanţe pale deschise. Dacă vizezi o ţinută provocatoare, poartă blugii negri cu o geacă de piele naturală bărbaţi, un tricou simplu şi o pereche de ghete din piele. Efectul vizual este garantat , dacă alegi să îndulceşti sobrietatea negrului cu accesorii disctrete, precu un ceas cu brăţară metalică şi un medalion din argint. Blugii devin astfel prima opţiune atunci când ai o întâlnire romantică, succesul vestimentar fiind garantat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x