Căutare Live

(P) Prevenția Problemelor cu Tenul. Cum te ajută KEIDA SKIN Crema cu Retinol și Acid Hialuronic

Tenul este cartea de vizită a oricărei femei care se respectă și tocmai de aceea se bucură de o îngrijire aparte, încă de la vârste la care, teoretic, ridurile și fermitatea pielii nu sunt o problemă.

Tenul este cartea de vizită a oricărei femei care se respectă și tocmai de aceea se bucură de o îngrijire aparte, încă de la vârste la care, teoretic, ridurile și fermitatea pielii nu sunt o problemă.

Pentru a vă bucura de o piele strălucitoare și catifelată o perioada cât mai lungă de timp este bine să puneți accent pe prevenție.

Chiar și o piele sănătoasă, fără istoric acneic, fără probleme generate de excesul de sebum sau, dimpotrivă, de uscăciune, are nevoie de îngrijire.

Pune accent pe prevenție

Toate problemele tenului sunt generate nu doar de efectul îmbătrânirii, care se declanșează undeva după 20-25 de ani, ci mai ales de factorii de mediu. Expunerea prelungită, voluntară sau involuntară, la razele UV ale soarelui, poluarea, schimbările de temperatura, praful, vântul, microorganismele formează un "cocktail" extrem de neprietenos cu pielea. Prin urmare, aceasta are nevoie de ajutor timpuriu pentru a rămâne fermă, catifelată, strălucitoare și radiantă.

Poți folosi cu încredere KEIDA SKIN Crema cu Retinol si Acid Hialuronic pentru a avea o piele hidratata și sănătoasă.

Hidratarea optimă a tenului este asigurata de acidul hialuronic

Aceasta este produs în mod natural de organism, însă cantitatea se reduce în timp, ca urmare a procesului natural de îmbătrânire a țesuturilor și ca urmare a efectelor nocive ale factorilor de mediu. Prin urmare, pielea are nevoie de suplimente de acid hialuronic, prin intermediul cremelor.

Hidratarea pielii previne apariția ridurilor, iar proprietățile antiinflamatoare și antibacteriene ale acidului hialuronic o feresc de iritații și infecții provocate de microorganismele la care este expusă.

Retinolul, un agent anti-aging extrem de eficient

Obținut din vitamina A, acesta pătrunde în epiderma și derma, unde neutralizează radicalii liberi și stimulează producția de elastină și colagen. Astfel, ajută la reducerea ridurilor și la închiderea porilor dilatați, care reprezintă adevărate porți de intrare pentru microorganisme ce pot provoca iritații, inflamații și infecții dermatologice.

Retinolul este un ingredient foarte eficient împotriva acneei, asigurând exfolierea blândă a celulelor moarte ale pielii și controlând producerea de sebum în exces. Datorită faptului că menține porii curați, retinolul previne formarea de comedoane și coșuri specifice tenului acneic; dermatologii chiar îl recomandă, în combinație cu antibiotice, în cazurile de acnee severa.

Crema KEIDA SKIN are o formulă unică ce previne nu doar îmbătrânirea, ci și apariția problemelor tenului.

Pielea se poate bucură atât de efectele anti-aging, vizibile după primele aplicări, dar și de proprietățile uimitoare ale celorlalte ingrediente active incluse în formula unică a acestui produs. Vitamina B3 ajută la reducerea porilor dilatați și a petelor specifice tenului acneic. Peptidele asigură menținerea fermității de invidiat a pielii și estomparea ridurilor, iar vitamina E este un antioxidant esențial în îngrijirea pielii, cu efect de calmare și hidratare.

La rândul său, extractul de melc asigură hidratarea și menținerea elasticității țesuturilor, ceea ce face din crema KEIDA SKIN cu Retinol și Acid Hialuronic un produs care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

Pentru efecte vizibile cât mai rapid, Crema KEIDA SKIN cu Retinol și Acid Hialuronic este potrivită atât pentru zi, cât și pentru noapte, se aplică zilnic, pe față, gât și decolteu, masând prin mișcări circulare și delicate. Folosită cu consecvență, crema KEIDA SKIN nu va întârzia să își producă efectele, indiferent de tipul de ten. Cum retinolul poate crește sensibilitatea pielii la razele UV, este indicat ca pe timp de zi să folosiți și produse cu factor de protecție solară.

Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x