Antena Căutare

(P) Stilistul potrivit este la un click distanță. Stailer îți rezervă un loc pe scaunul de la salon

Vizitele la un salon de beauty sunt pentru unele persoane pe ordinea de zi cel puțin o dată pe săptămână. Schimbările cu privire la aspectul fizic și tratamentele pentru îngrijirea corporală pot fi acea pauză binemeritată ce redă un boost de energie. Dacă nu putem merge oricând ne dorim în vacanțe și concedii, măcar o astfel de relaxare este necesară, la un salon de beauty.

Stilistul potrivit este la un click distanță

Problema este că sunt destul de dificil de găsit locurile libere la salon, pentru că toți stiliștii au programul încărcat și parcă niciodată nu ajungi pe scaunul lor exact atunci când îți dorești. Cum fiecare persoană are un program încărcat și multe alte sarcini de făcut, nu poate nimeni să renunțe la tot doar pentru a merge la salon exact atunci când te poate primi stilistul. Astfel că mulți renunță la serviciile de beauty din această cauză. Numai că acum salvarea poate fi site-ul Stailer pentru programari la salon, care este disponibil și ca aplicație.

O soluție care rezolvă mai multe probleme

Stailer este o platformă și o aplicație care permite programarea la salon online pentru orice persoană care este interesată. Serviciile de hair and beauty sunt esențiale pentru viața noastră, numai că procesul de programare la acestea a fost mereu greoi și obositor. Apelurile telefonice la salon pentru programare durau prea mult și aproape niciodată nu primeai un răspuns favorabil.

Astfel că acum te vei bucura să știi că soluția care rezolvă aceste probleme este mai aproape decât crezi - chiar pe telefonul tău. Poți să vezi aici aplicatia Stailer sau o poți descărca direct pentru a te bucura de serviciile sale.

Crearea unui cont pe aplicația ce se află în topuri în acest an

Stailer a fost apreciat încă de la început de oamenii care au descoperit cât de util este. De la lansare și până acum au aflat din ce în ce mai mulți oameni și popularitatea sa crește. Motiv pentru care este și în topurile preferințelor în ceea ce privește aplicațiile. Sunt disponibile pe Stailer saloane din peste 40 de orașe din România acum, deci toți cei interesați pot beneficia de o programare la salon online.

Pentru a avea și tu cont pe Stailer trebuie doar să descarci aplicația. Pentru a crea cont trebuie numai să completezi cu datele tale personale sau poți da conectare direct cu contul de Facebook și datele vor fi completate automat. Chiar și acest proces durează puțin și este simplu de realizat.

Toate serviciile disponibile

Pe Stailer vei găsi orice serviciu din sfera beauty de care poți beneficia la un salon. Este o aplicație destinată atât femeilor cât și bărbaților, deci oricine se poate bucura de acest mod simplu de programare la salon.

Veți putea vedea la fiecare stilist toate informațiile care te interesează astfel încât să știi că faci alegerile potrivite. Astfel ai acces la informații precum prețul, durata pentru fiecare serviciu, poze și chiar recenzii.

Descarcă și tu aplicația Stailer pentru a beneficia de serviciile sale.

Contact:
[email protected]

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x