Căutare Live

(P) Ținute stilish cu adidași pentru bărbați - Sfaturi valoroase

De multe ori, bărbații întâmpină dificultăți în a găsi ținuta care să li se potrivească cu diverse ocazii. Și chiar dacă reușesc să găsească perechea de pantaloni potrivită, se blochează atunci când e vorba de asortarea ei cu bluza, cu pantofii sau tenisi bărbați.

Descoperă cele mai utile sfaturi pentru a avea ținute stilish cu adidași

ccc.eu

Ce adidași să alegi în funcție de pantalonii purtați?

Lucrurile nu sunt, însă, atât de complicate, iar o pereche de tenisi barbati care să se potrivească celor mai stilish ținute este ușor de găsit astăzi cu atâtea modele care se găsesc pe piață.

O pereche de adidași clasici, din pânză sau piele, este cea mai versatilă alegere pe care o poți face. Aceștia se asortează bine cu denimul, cu pantalonii chino sau cu pantalonii scurți, în aproape orice culoare sau nuanță.

O pereche de adidași de lux poate fi purtată la o pereche de blugi subțiri, la pantalonii office sau la cei chino. E de evitat să îi porți cu pantalonii scurți, pentru că sunt mai voluminoși decât cei clasici. În partea de sus poți alege un tricou simplu, o cămașă sau un tricou polo. Caută o pereche de astfel de adidași realizați din piele e căprioară și vei obține confortul maxim posibil.

Adidașii clasici sport, bine-cunoscuții sneakers, au început revoluția pe care o avem și astăzi în materie de încălțăminte la modă, mai ales în rândul tinerilor. Se asortează perfect cu denimul sau cu pantalonii scurți chino și poți alege dintr-o mare paletă de culori, în funcție de preferințele personale.

Adidașii de designer, mai scumpi și nu pentru oricine, fac parte din categoria încălțăminte de top. Aceștia se potrivesc cu blugi subțiri, care nu sunt strânși în partea de jos, și cu tricouri sau cămăși de culoare deschisă, în carouri. De asemenea, cu ajutorul lor poți adopta stilul parizian cu bluze lungi și pantaloni de blugi negri.

Adidașii de tehnologie înaltă sunt acei adidași ieșiți din tipar, inovatori, care pot fi asortați doar la haine în tendințele actuale. Ținuta obținută este cu adevărat stilish, aceștia fiind potriviți mai ales cu hainele drapate și cu pantaloni și bluze lungi. Pe cât posibil, sunt de preferat culorile neutre, pentru că astfel de pantofi atrag atenția ei înșiși asupra lor.

Ce tenisi să alegi în funcție de stilul dorit?

O pereche de adidași clasici se potrivesc cel mai bine pentru un stil casual, de stradă și este preferată mai ales de bărbații mai tineri, în timp ce o pereche de adidași de lux este potrivită pentru cei care adoptă ținute puțin mai elegante, chiar office.

Adidașii de designer sunt pentru cei care vor un stil aparte și care iubesc non-culorile, iar cei de tehnologie înaltă sunt pentru cei care iubesc inovația, care vor să iasă în evidență la fiecare pas.

Pe parte de adidași și pantofi sport ai varietate mare, de la modele simple într-o singura culoare ce pot fi purtați chiar si la tinutele semiformale, la modelele cu inserții colorate sau modelele ce impresionează prin caracteristici tehnice deosebite sau design futurist.

Opțiunile pe care le ai sunt numeroase, însă important este să decizi de la bun început ce stil ți-ar plăcea să adopți, iar în funcție de acesta să găsești perechea de adidași potrivită pentru a o asorta la ținută. Poți alege modelul de tenisi dorit atât din magazinele fizice CCC, cât și de pe site: https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi/tenisi, iar în felul acesta obținerea ținutei perfecte devine extrem de ușoară.

Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x