Căutare Live

Parul, o arta! Bucle lejere, par bogat si cocuri suprarealistice, noile tendinte in materie de coafura

Cocuri inalte si extravagante, impletituri rusesti, funde si palari din par, bucle grecesti. Acestea sunt trendurile in coafura pentru petrecerile sfarsitului de an. Stilistii s-au pregatit din timp pentru Revelion si s-au intrecut in creativitate.

Parul negru, tapat si cu volum se asorteaza cel mai bine cu aripi negre si o clama din pietre pretioase. Un cap de schelet, poate, pentru un look cat mai gotic.

Parul scurt nu mai este de mult la moda. Acum se poarta coafurile bogate si cocurile suprarealistice: cutii de cadouri, funde XXL, aripi si cat mai multe impletituri. Cu siguranta Lady Gaga a reusit sa stabileasca o tendinta!

Mai mult, buclele sunt din nou in trend: cat mai subtiri si dese, pentru a parul sa aiba volum si sa para bogat.

Foto: sodive.com

Fotomodelul Doutzen Kroes e preferata olandezilor pentru o aventura... Cum sa arati fabulos toamna aceasta, din cap pana in picioare!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri