Căutare Live

Puterea machiajului. Artistul care demonstrează că orice femeie poate arăta ca o vedetă dacă intră pe mâna cui trebuie

Transformări inedite! 20 de fotografii făcute înainte și după machiajul de nuntă!

Puterea machiajului. Artistul care demonstreaza ca orice femeie poate arata ca o vedeta daca intra pe mana cui trebuie

Pexels.com

În timp ce unii ar putea prefera un aspect subtil, natural, în ziua lor cea mare, Arber este specializat în machiaj glamour asemenea celor de pe covoarele roșii, transformând femeile în versiunea Kardashian a frumuseții - toate privirile devin pătrunzătoare, sprâncenele îndrăznețe și buzele pictate în nuanțe spectaculoase.

Pentru a evidenția puterea artei sale de machiaj, Arber face fotografii înainte și după clientelor sale, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare!

"Când mă întâlnesc cu clienții mei, prima întrebare pe care o pun este pentru ce fel de ocazie își fac machiajul. De asemenea, îi întreb pe clienții mei dacă au solicitări specifice. De exemplu, dacă vor un aspect natural sau dramatic. Apoi îi rog [să-mi arate] rochia pe care o vor purta. Designul rochiei și detaliile acesteia dezvăluie stilul aspectului pe care îl urmărește clientul. Apoi, le analizez trăsăturile faciale”, spune Arber

Abilitatea lui de a accentua trăsăturile unei femei este în afara oricărei îndoieli, chiar dacă o gamă largă de femei diferite și unice sfârșesc să pară vag la fel.

Totul depinde de preferințele miresei - dacă preferă un aspect mai natural, Arber poate face asta!

„Când am terminat liceul, familia mea nu a vrut să-mi continue studiile în industria frumuseții, deoarece în cultura noastră este considerat tabu dacă un bărbat lucrează în această industrie. Așa că, la început, am obținut un master în economie și abia atunci mi-am urmat visul și am început să lucrez ca artist de machiaj”, spune Arber

"Machiajul este ca o bijuterie pentru față”, a spus Arber tuturo. „Joacă-te cu forme și culori. Nu vă fie frică să vă transformați. La sfârșitul zilei, puteți doar să îl curățați. "

Vezi 20 de fotografii făcute înainte și după machiajul de nuntă > > > AICI

Cum să ai buze mai mari, dar cu aspect natural. Trucul la care apelează vedetele... Rochiile pentru bărbați, noua fiță în materie de modă. Cum arată modelul Gucci, care e scos la vânzare cu 2200 de euro...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri