Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Revelion 2020. Cum să te machiezi pentru trecerea dintre ani. Ce coafuri și ținute sunt în vogă

Tendințele în materie de coafuri, ținute și machiaj pentru acest Revelion au fost explicate de hairstylist-ul Adrian Perjovschi și echipa sa de la Jovsky Studio, împreună cu make-up artistul Dana Petrina și stilistul Luci Faur.

„În noaptea dintre ani putem opta pentru un look glamour care înseamnă coafuri finisate, cărare pe o parte dacă fizionomia permite, chiar wetlook-ul combinat cu ponytail pe ceafa, precum și accesoriile pentru păr, însă fără a exagera cu acestea, deoarece simplitatea aduce întotdeauna eleganță", a recomandat Adrian Perjovschi, specialist in transformări radicale de look.

Hairstylistul Valentin Alexandroae a adăugat: „Secretul poate sta și în cocurile foarte lejere și simpliste, ușor răvășite, pe ceafă, ca o reinterpretare a celebrului coc spaniol sau împletiturile lejere, cât mai naturale."

Make-up artistul Dana Petrina a explicat: „Seara dintre ani este ocazia perfectă pentru a alege un machiaj deosebit mai ales ca multe dintre petreceri au tematică, impun un anumit dress code. Putem alege texturi metalice, eyeliner negru sau în culori puternice, ruj roșu, gene exagerate, smokey intens, paiete, strasuri, glitter, machiaj neutru, tonuri de auriu. Varietatea de nuanțe și texturi este de partea noastră, noi trebuie doar sa avem curajul de a alege sa fim superbe si sa ne lăsăm admirate."

Ținutele de Revelion recomandate de stylistul Luci Faur au un numitor comun: sunt îndrăznețe.

„Costumele realizate din tesături metalice, din catifea ori îmbrăcate în paiete sau aplicații prețioase au loc de seamă în garderobă pentru revelion. Propuneri mai îndrăznețe pentru noaptea dintre ani ar mai fi rochiile tip furou în variante mini sau midi combinate cu blazere rafinate, precum și rochiile sau salopetele cu umeri bufanți și inserții strălucitoare. Dresurile cu puțini deni și cu design grafic minimalist revin puternic în scenă siluetelor elegante-iar în acest sezon sunt și practice și stylish, în timp ce încălțămintea recomandată rămâne, în ciudă temperaturilor scăzute, sandalele în două barete, în variante realizate din lac, catifea sau cu aplicații prețioase. Preferatele mele sunt cele cu vârf pătrat sau cele cu vârf ascuțit”, a spus Luci Faur.

Recomandari