Căutare Live

Soarele îți deteriorează părul! Sfaturi pentru a avea grijă de podoaba capilară vara

Soarele poate să deterioreze firele de păr sau chiar să producă arsuri asupra scalpului. De aceea este foarte important să ne îngrijim părul cu măşti şi tratamente pentru a-l hidrata.

Soarele poate să deterioreze firele de păr sau chiar să producă arsuri asupra scalpului. De aceea este foarte important să ne îngrijim părul cu măşti şi tratamente pentru a-l hidrata.

Razele puternice ale soarelui, nivelul ridicat de poluare, apa sărată a mării, vântul puternic. Toate aceastea ne afectează podoaba capilară. De aceea este foarte important ca după o zi de plajă, să ne aplicăm pe păr nişte măşti hidratante. Naturiste, făcute acasă, sau speciale, făcute de specialiştii în hairstyling.

Tratamentele naturiste pot fi, într-adevăr, o soluţie salvatoare. Dar dacă şi după aplicarea lor, aveţi în continuare părul deshidratat, vă sfătuim să cereţi ajutorul unui specialist.

Părul impecabil, strălucitor şi mătăsos, cartea de vizită a fiecărei femei

Indiferent de sezon, de momentul zilei sau de condiţiile meteo, coafura trebuie să aibă un aspect fără cusur, iar în sprijinul doamnelor şi domnişoarelor care pun preţ pe aceste detalii vin specialiştii în frumuseţe.

Părul impecabil, strălucitor şi mătăsos reprezintă, fără îndoială, cartea de vizită a fiecărei femei care se respectă şi ţine la imaginea sa. Indiferent de sezon, de momentul zilei sau de condiţiile meteo, coafura trebuie să aibă un aspect fără cusur, iar în sprijinul doamnelor şi domnişoarelor care pun preţ pe aceste detalii vin specialiştii în frumuseţe.

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Trucuri pentru un blond cenușiu perfect chiar la tine acasă! Respectă sfaturile și nu vei da greș...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri