Căutare Live

FOTO! Sofia Vergara arata demential la 40 de ani!

Jason Statham stie cum sa-si “aleaga” colegele de platou, scrie Daily Mail. Dupa o colaborare cu faimoasa Jennifer Lopez, actorul “munceste” zilele acestea alaturi de bijuteria Columbiei – Sofia Vergara.

Hepta.ro

Pelicula “Heat” se anunta una… fierbinte. Sofia Vergara se ocupa de asta. Ajunsa la 40 de anisori (pe care nu-i arata si nu-i simte), actrita a avut o aparitie electrizanta pe platourile din New Orleans, Louisiana.

Imbracata intr-o fusta alba, eleganta, care-i punea in valoare formele, Sofia a citit pret de cateva minute scenariul, a postat un mesaj pe Twitter, dupa care a inceput sa filmeze alaturi Jason Statham. Simplu, dar suficient pentru ca tabloidele din toata lumea sa-i laude prestatia.

De altfel, e foarte usor sa fii Sofia Vergara. Iti sta bine oricum ai fi imbracata, camerele de filmat te adora, fanii stau la coada pentru un autograf si, de parca toate acestea nu erau de ajuns, nu trebuie sa-ti faci probleme in legatura cu varsta… 20, 30, 40, tot aia.

Inca ceva. Stiati ca are un fiu ajuns la 21 de primaveri?

foto: Hepta.ro

Bruneta si apetisanta! Ea isi doreste sa devina vecina lui Razvan si Dani... Schimbare RADICALA de look: Beyonce s-a facut blonda!...
Ultimele știri