Căutare Live

Sofia Vergara, superba la 40 de ani!!!

Anii trec, insa nu si pentru Sofia Vergara. O demonstreaza cel mai nou pictorial marca "Allure". 

Se poate spune, despre Sofia Vergara, ca imbatraneste frumos? Nu prea. Pentru ca nu imbatraneste. Chiar daca, oficial, vedeta de origine columbiana a bifat borna 40, realitatea pare a fi cu totul alta. In cel mai nou pictorial "Allure", Sofia s-a prezentat intr-o forma de invidiat... Si nu putem spune ca a avut o viata tocmai usoara.

In 1998, si-a pierdut un frate. Asasinat. Doi ani mai tarziu, a fost diagnosticata cu cancer la tiroida. A fost operata, a facut sedinte de radioterapie si, intr-un final, si-a revenit. Anul trecut a mai suferit o lovitura: fratele mai mic a fost arestat in Statele Unite si trimis in Columbia. E certat cu legea si dependent de droguri.

foto: egotastic.com

Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri