Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Tendințe 2018. Cum să te machiezi anul acesta! Indiciu: nu se mai poartă bronzul

Tendinte 2018. Anul acesta, în make-up se păstrează tendința unui ten luminos.Nu se mai poartă bronzul.

Tendinte 2018. Anul acesta, în make-up se păstrează tendința unui ten luminos, creat de machiajul lejer, fără excese. Nu se mai poartă bronzul.

Machiaj 2018. Spre exemplu, pentru a realiza machiajul perfect al sezonului estival, avem nevoie doar de cinci produse de bază.

Specialiștii ne sfătuiesc să abordăm un look cât mai natural și fresh, și să evităm efectul de bronz execesiv.

”Se poartă naturalețea, se poartă pistruii. De aceea, vom folosi texturi cremoase, lejere, indiferent de vârstă”, a afirmat Alis Costea, resident trainer Mac Cosmetics, pentru emisiunea ”Numai de bine”, de la Antena 3.

Tendinte 2018, în machiaj. Spre deosebire de anii anteriori, în care bronzul era elementul principal al unei perfecte, în 2018, ”tenul porțelan” e la putere.

Află cum poți obține un machiaj în tendințe, din materialul realizat, mai sus, de către specialiștii ”Numai de bine”.

Vrei să afli mai multe despre tehnicile unui machiaj profesionist? Vino la Intact Make-up Academy! Învață de la specialiști cu peste 20 de ani de experiență în machiajul profesional de televiziune!

Nu uita! Un make-up reușit trebuie să întrunească toate elementele de bază: produse potrivite, atenție la detalii, locul și îndrumarea celor mai buni. Completează aici formularul și înscrie-te la Intact Make-up Academy! Poți găsi tot ce te interesează pentru o viitoare carieră de succes.

Recomandari