Ținutele vedetelor, sub lupa lui Alin Gălățescu: „Acesta a fost elementul tragicomic al serii”

 

Alin Gălăţescu a decis, în direct, „Aşa da, aşa nu” în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor la cea mai recentă petrecere mondenă. Corespondentul Observator, Francesca Simionescu, l-a provocat din nou pe Alin la o razie. Ea a vorbit cu invitaţii, el a fost ocupat să vorbească despre ţinutele lor.

„Festival chic”, „flower power”, „casual”.  Cele trei dresscode-uri impuse la cea mai recentă petrecere mondenă le-a da mari bătăi de cap vedelor. Criticul Alin Gălățescu a fost prezent și ne-a spus cine a gafat și cine a strălucit!

„Povestea era totalmente alta și fiecare a înțeles altceva. (...) De fapt, ei povesteau despre un singur lucru. Acel flower power-casual- soft festival este un stil lansat de festivalurile britanice, cu ploaie multă, cu bocanci sau cizme de cauciuc. Era un singur dresscode, dar fiecare și-a ales ceva”, a explicat Alin Gălățescu.

Chiar și așa, se pare că multe dintre vedete nu au nimerit nici măcar fragmentul ales: „Nimeni nu a înțeles că, de fapt, flower-power are niște coduri proprii. E un curent foarte clar, al anilor '70, nu era floarea „puternică” cum ar zice traducerea, ci era un concept de eliberare sexuală...Acesta a fost elementul tragicomic al serii. Mulți au ales să își facă o rochie și s-o umple de flori!”, a adăugat invitatul.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI