Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Terapia care le-a înnebunit pe românce! Mii de femei vor să arate mai tinere și apelează la acest tratament

Româncele încep să devină din ce în ce mai preocupate de propriul aspect şi apelează tot mai mult la tehnici medicale care le ajută să se menţină tinere cât mai mult timp. Terapia PRP, însemnând plasmă îmbogăţită cu trombocite, este o procedură cu efecte miraculoase

Româncele încep să devină din ce în ce mai preocupate de propriul aspect şi apelează tot mai mult la tehnici medicale care le ajută să se menţină tinere cât mai mult timp. Terapia PRP, însemnând plasmă îmbogăţită cu trombocite, este o procedură cu efecte miraculoase, folosită, cu precădere, în ortopedie, medicină sportivă, dar şi în medicina estetică. Nu este dureroasă, e rapidă şi are efecte imediate.

Tratamentul PRP devine tot mai popular printre noi, doamnele. Constă în injectarea propriului sânge, modificat prin centrifugare, cu scopul de a produce o concentraţie de până la 5-10 ori mai mare de trombocite, adică plachetele sanguine responsabile cu vindecarea traumatismelor. Se adresează oricărei persoane care doreşte rejuvenare facială, a pielii de pe gat, piept sau chiar maini. Haideţi să vedem cum acţionează, de fapt.

Rezultatele sunt vizibile repede. În aproximativ trei săptămâni - în funcţie de organism, bineînţeles - aspectul pielii se va îmbunătăţi, garantat. O singură şedinţă nu va face însă minuni.