Trucuri pentru un blond cenușiu perfect chiar la tine acasă! Respectă sfaturile și nu vei da greș

 
+4 click pentru
galerie

Blondul cenușiu a devenit senzație în întregaga lume! Atât fetele, cât și băieții își doresc să aibă părul în culoarea aceasta! Are însă dezavantaje! Este un look foarte greu de îngrijit și de întreținut!

Părul trebuie decolorat

Având în vedere că nuanță este una deschisă, trebuie să ne asigurăm că părul nu mai are nicio urmă de altă culoare, fie ea naturală sau artificială. Cu cât părul este mai deschis și decolorat, cu atât este mai greu de întreținut.

Cum păstrăm blondul cenușiu

Riscul ruperii firelor de păr crește cu cât părul este mai degradat, iar decolorantul tinde să aibă acest efect, mai ales în cazul firului subțire. Așadar, trebuie să acordăm o atenție sporită sănătății lui după decolorare. Este recomandat să se evite produsele de styling (placă de păr, ondulator) și să se aplice tratamente hidrarante.

Se recomandă decolorarea sau vopsirea ori de câte ori este nevoie atunci când rădăcinele cresc! Pe piață există inclusiv spray-uri colorante care să mascheze rădăcinile crescute. Pe de altă parte, ca părul să nu devină galben-portocaliu, este nevoie de o atenție deosebită în ceea ce privește expunerea la soare. Soarele tinde să deschidă nuanța de blond și să îi dea tente oranj.

Rolul șamponului violet în îngrijirea blondului cenușiu

Pigmenții violet sunt absorbiți de foliculul de păr, și previn și stopează apariția nuanțelor de galben cald.

Evită spălările dese, deoarece culoare se pierde cu fiecare spălare. Poți opta și pentru șampon uscat.

(sursa: verdict.ro)facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI