Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ultimele tendinte vestimentare vin de la New York! Afla care sunt acestea!

Daca vreti sa fiti in pas cu moda, atunci urmatorul material e crucial. Cel putn pentru doamne. Ultimele tendinte vestimentare vin de la New York, acolo unde e in toi saptamana modei. A doua zi a marelui eveniment s-a incheiat cu o prezentare in care voalul si pielea s-au completat.

Rochii scurte din piele si tnute elegante din voal negru brodat cu pietre pretoase. Bustiere si fuste mini, colorate sau alb-negru. E viziunea unui designer jumatate canadian, jumatate taiwanez in plina ascensiune. Jason Wu s-a facut remarcat prima data in 2006. Are si un as in maneca: e preferatul primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

A venit apoi randul a doua surori celebre, Kylie si Kendall Jennes sa defileze impreuna pe podium. Totul in cadrul unei alte prezentari. Una semnata de Sherri Hill, o creatoare specializata pe rochii de absolvire. Astazi, dar spre seara este asteptata colecta semnata Alexander Wang. Maine cele mai mari emoti le va avea insa Victoria Bechkam care isi prezinta si ea colecta primavara vara 2013. Designerul a postat pe Twitter o poza cu ea purtand o geanta imensa pe cap. Semn ca stresul si emotile sunt la cote maxime.

Recomandari