Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vânt, ploaie, caniculă, machiajul rezistă! Machiajul rezistent la apă

Machiajul rezistent la apa, o minune a cosmeticii moderne și o industrie în continua expansiune.

Machiajul rezistent la apă, o minune a cosmeticii moderne și o industrie în continuă expansiune. Rimel, ruj, farduri, fond de ten și creioane de ochi, toate cu efect waterproof, sunt ingredientele unui ten perfect, chiar și pe timpul verii.

Reguli esenția ale unui machiaj rezistent. Amalia Bot, resident trainer Mac Cosmetics oferă toate detaliile, pentru emisiunea ”Numai de bine”, de la Antena 3.

”Avantajul unui machiaj waterproof este că, oriunde ne-ar prinde ziua lungă de vară, vom fi asigurate”.

Pentru a obține un machiajul rezistent la apă terbuie să avem în vedere următoarele:

- Hidratarea tenului

Un fond de ten lejer

- Bază de pleoape

- Creioane în nuanțe vibrante,

- Tușa finală: mascara.

- Gloss

- Blush

De reținut, machiajul waterproof are nevoie de o demachiere specială, care necesită produse care nu irită tenul, care au o textură uleioasă și sunt ușor de aplicat.

Vrei să afli mai multe despre tehnicile unui machiaj profesionist? Vino la Intact Make-up Academy! Învață de la specialiști cu peste 20 de ani de experiență în machiajul profesional de televiziune!

Nu uita! Un make-up reușit trebuie să întrunească toate elementele de bază: produse potrivite, atenție la detalii, locul și îndrumarea celor mai buni. Completează aici formularul și înscrie-te la Intact Make-up Academy! Poți găsi tot ce te interesează pentru o viitoare carieră de succes.

Recomandari