Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Secretul Victoriei ar putea fi vândut unui fond de investiții

Retailerul american de modă L Brands face demersuri spre a vinde Victoria's Secret către un fond de investiții Sycamore Partners

Victoria's Secret ar putea ajunge pe mâinile unui fond de investiții

Acțiunile retailerului american L Brands au crescut cu 12% după apariția informațiilor cu privire la vânzarea brandului de lenjerie intimă, recognoscibil în toată lumea, Victoria's Secret. Leslie Wexner, proprietarul și miliardarul din spatele acestui brand vrea să reunțe la modele cu trup de înger și să-și vândă toate acțiunile.

Această decizie vine în urma unei scăderi considerabile a vânzorilor din ultimii trei ani. Brandul a înregistrat cel mai mic rating odată cu difuzarea show-ului televizat din decembrie 2019. Femeile s-au îndepărtat de ideea unui fizic perfect și de presiunea socială pentru a întruni standardele imposibile în obținerea "corpului perfect".Audiența a preferat să lase deoparte fantezia aripilor de înger și s-au îndreptat către branduri de lenjerie intimă care promovează diversitatea cullturală și corporală.

Modelele de la Victoria's Secret sunt abuzate! Scandalul momentului în lume

Victoria's Secret a mai fost afectată și de legăturile lui Wexner cu miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie și care s-a sinucis în închisoare. Epstein a fost adiministrator al Wexner Foundation, grupul caritabil al acestia. Wexner a declarat însă că a întrerupt orice legătură cu acesta în 2007, iar în luna septembrie a spus că este "jenat" că a avut vreodată încredere în Epstein.

Raportul cu privire la posibila vânzare a brandului de lenjerie intimă avertizează că L Brands "caută sa ia o decizie cu privire la potențialele acorduri și planuri de succesiune în săptămânile următoare".

Recomandari