Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Amenajarea grădinii în funcție de zodie: Ce zodii au grădinăritul în sânge

Preferințele în amenajarea grădinii și pasiunea pentru grădinărit pot fi influențate de zodie. Află mai multe din articolul de pe a1.ro.

Preferințele în amenajarea grădinii și pasiunea pentru grădinărit pot fi influențate de zodie. Află mai multe din articolul de pe a1.ro.

Grădina ta poate arăta diferit în funcție de zodie. Fiecare zodie are particularități care se văd în felul în care arată grădinile, balcoanele sau terasele acestora. Mai mult decât atât, fiecare zodie are florile preferate, obiceiuri și pasiuni tipice.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Berbec

Berbecii sunt pasionați de grădinărit și au întotdeauna flori frumoase și perfect îngrijite acasă. Dacă au norocul de a avea un petec de pământ pe lângă casă, grădinile lor ar arăta perfect. Berbecii au tendința să împrospăteze florile des și nu rezistă tentației de a nu cultiva ceva folositor, cum ar fi o tufă de cimbru și o rădăcină de hrean, dacă mai mult nu se poate.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Taur

Nativii zodiei Taur fac parte din categoria celor care nu văd pădurea din cauza copacilor. Sunt atât de preocupați de detaliile estetice încât ignoră imaginea de ansamblu. Ei sunt în stare să se concentreze pe o singură plantă sau pe o singură parcelă de pământ. Taurii sunt grădinarii ideali, numai dacă au în grijă o singură plantă sau o grădină foarte mică.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Gemeni

Dacă Gemenii sunt obligați să grădinărească o vor face aproape perfect, dar fără pic de pasiune. Gemenii fac parte din categoria celor pentru care forma ideală de grădinărit înseamnă să mergi într-un magazin mare de unde să cumperi cele mai frumoase plante. Gemenii cred că practicul trebuie să depășească regulile estetic. Nu e surprinzător faptul că dacă vor alege să aibă în casă plante de plastic și hârtie, acestea vor arăta perfect.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Rac

Nativilor acestei zodii nu le place să grădinărească. Din punctul lor de vedere, grădinăritul este o pierdere de vreme. Racii vor fi interesați de spații aliniate și organizate cu pietriș, nisip și dale. În grădina Racului de regulă totul este acoperit cu beton. E posibil să accepte câteva ghivece cu plante. Vor prefera mereu plantele viguroase, mari și verzi, care fac flori rar și nu au nevoie de mult timp de îngrijire.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Fecioară

Pentru nativii acestei zodii tot ceea ce ține de casă și grădină trebuie să arate perfect, echilibrat și confortabil. Grădina Fecioarelor este un amestec de vechi și nou care tinde spre perfecțiune. Dacă ai în familie o Fecioară faci parte din categoria celor fericiți care o să aibă o casă și o grădină minunată.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Balanță

Balanțele consideră că grădinăritul este o chestiune care ține exclusiv de componenta practică și mai puțin de detaliile estetice. Grădinăritul este o activitate exclusiv estivală pentru nativii acestei zodii. Așadar, această preocupare o să fie doar un detaliu care ține de organizarea și estetica generală a casei. Balanțele vor avea însă plante în casă, iar spiritul lor practic le va orienta doar spre cele ușor de îngrijit.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Scorpion

Pentru această zodie, grădinăritul nu e o prioritate. În schimb, vor sta cu plăcere la soare și vor profita de avantajele unei grădini, dar numai dacă aceasta este în grija altcuiva. Pentru nativii Scorpioni, plantele din casă și balcon sunt un moft care nu are nici o utilitate.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Săgetător

Nativii Săgetători sunt printre cei care grădinăresc cu plăcere și pasiune. Nu sunt foarte abili, dar sunt perseverenți și au un simț estetic care salvează mereu orice situație. Ei știu să combine și se bazează foarte mult pe instinct și mai puțin pe instrucțiunile care însoțesc plantele pe care le au în grădină lor. În casa Săgetătorului, plantele sunt soluții estetice și nu o necesitate care îmbunătățește viața.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Capricorn

Prin excelență, Capricornii sunt o zodie pragmatică și riguroasă. Ei vor avea mereu o grădină bine îngrijită, dar totul o să fie în primul rând util și practic și abia apoi frumos. Capricornii nu sunt mari amatori de grădinărit, dar dacă o fac, dovedesc seriozitate, iar rezultatele sunt frumoase.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Vărsător

Blânzi și visători, grădină îngrijită de un Vărsător o sa fie un loc boem și cochet. Ei sunt mari iubitori de natură și sunt mereu preocupați de respectul pe care îl datorează naturii. Vărsătorii vor alege plante rezistente care nu au nevoie de chimicale și îngrășământ. De asemenea, ei vor folosi și refolosi tot ceea ce este în jurul lor pentru a face din grădina un loc special.

Amenajarea grădinii în funcție de zodie – Pești

Pești sunt amatori de detalii abstracte. Grădina îngrijită de un nativ din zodia Peștilor o să fie un loc unic, irepetabil. Vor schimba mereu decorul grădinii și cu greu vor face față pornirii de a nu muta din loc în loc ghivecele cu flori. La fel vor face și în casa, ceea ce nu este cea mai bună măsură pentru unele plante care preferă stabilitatea. Oricum nativii acestei zodii au unele dintre cele mai frumoase grădini.

Citește și:

Amenajări interioare în funcție de zodie. Cum să decorezi casa ca să te simți împlinit

Horoscop dragoste. Ele sunt cele mai seducătoare femei din zodiac

Sursă foto: pexels.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro