Ce mobilă se poartă în 2019. Topul tendințelor în amenajări interioare

Atunci când începi amenajarea interioară a locuinței tale trebuie să iei în calcul tendințele anului 2019 în materie de mobilier. Iată ce mobilă se poartă în 2019.

Atunci când începi amenajarea interioară a locuinței tale trebuie să iei în calcul tendințele anului 2019 în materie de mobilier. Iată ce mobilă se poartă în 2019.

Amenajarea apartamentului tău și procesul de redecorare presupune multă muncă, implicare, creativitate, buget destul de mare și mult timp dedicat locuinței tale. Dacă ești pasionat de design, cu siguranță știi deja că mobilierul poate înălţa sau, dimpotrivă, poate restrânge un spaţiu, aglomerându-l. Prin urmare, alegerea pieselor de mobilier potrivite, fie că sunt realizate pe comandă şi personalizate sau descoperiri elegante de prin magazinele de specialitate, este absolut esenţial șă nu aglomerezi camerele cu mobilier.

Ce mobilă se poartă în 2019. Topul tendințelor în amenajări interioare

Anul acesta, există anumite tendinţe de top în ceea ce priveşte elementele de mobilier care vor provoca senzaţie, așa cum indică designerii de top și specialiștii din această industrie. Iată ce mobilă se poartă în 2019.

Ce mobilă se poartă în 2019

Ce mobilă se poartă în 2019. Topul tendințelor în amenajări interioare

1. Tendințe mobilă 2019 - Modele geometrice

Michel Smith Boyd, designer de interior, afirmă faptul că industria de design interior e inundată de modele geometrice. “În viitorul apropiat ne îndepărtăm de repetițiile tribale, îndreptându-ne către formele libere, asimetrice, în stil perfect-imperfect.”, ne împărtășește Michel Smith Boyd.

2. Tendințe mobilă 2019 - Tonuri de culoare Blush

Blush” este noua culoare neutră. Din spusele lui Rob Robyer, CEO Interior Define, aflăm că aceasta se asortează cu nuanțele de gri și culorile naturale într-o paletă calmă. Ea poate fi combinată cu culori îndrăznețe cum ar fi bleumarin, verde crud sau galbenul citrin asemănător chihlimbarului. În felul acesta, culoarea îndrăzneață se va remarca.

3. Tendințe mobilă 2019 - Paturile confortabile

Joy Moyler, designer de interior, ne informează că anul acesta paturile vor avea mai mult roluri <materne>, devenind și mai confortabile, și mai mari. Paturile vor fi ca un refugiu unde ajungem pentru a ne regăsi, a ne simți protejați atât atunci când ne relaxăm, dar și atunci când dormim. “O mulțime de tăblii și picioare vor fi tapițate cu textile confortabile, care să se simtă ca o îmbrățișare caldă.”, susține Joy Moyler

Ce mobilă se poartă în 2019. Topul tendințelor în amenajări interioare

4. Tendințe mobilă 2019 - Mobilier multifuncţional şi durabil

Tendinţele mobilierului din 2019 devin din ce în ce mai ecologice, concentrându-se pe materiale reciclate şi pe creşterea sustenabilităţii. Astfel, vei vedea o mulţime de piese de mobilier din lemn reciclat şi din materiale preluate din surse gestionate în mod responsabil. Mobilierul personalizat pare destul de viabil în prezent, lucrul cel mai interesant în privinţa acestuia fiind acela că este făcut special pentru tine, este unicat şi se potriveşte perfect spaţiului pentru care a fost comandat. Deși este o investiţie mult mai mare decât achiziţionarea unor piese fabricate în masă, marea declaraţie pe care o face merită cu siguranţă.

5. Tendințe mobilă 2019 - Materiale naturale

Tot Michel Smith Boyd vorbește despre cât de la modă este îmbinarea dintre materialele naturale atunci când vine vorba de mobilier. Ideea de a adăuga texturile vizibile și materialele naturale în interioare va continua. „Pietrele naturale, cuarțul și chiar terrazzo, folosite în zone de design neașteptate, îmbină luxul și practicul într-un mod care face răsfățul și mai plăcut.”, relatează Michel Smith Boyd, designer de interior.

6. Tendințe mobilă 2019 - Folosirea metalelor într-un mod inedit

Joy Moyler, designer de interior, ne informează că în 2019 metalele sunt folosite în moduri mai interesante, devenind mai populare ca oricând. Cu toate acestea, aurul roz este exclus din categoria metalelor folosite pentru piesele de mobilier. „Fie că este vorba de aur, aramă sau metale înnegrite, ele pot fi folosite în forme delicate, dantelate sau în piese cu aspect masiv. În mod cert vor fi concepute într-o manieră mai sculpturală ca în trecut. Există un puternic impuls spre arta ca funcție.”, susține Joy Moyler.

Ce mobilă se poartă în 2019. Topul tendințelor în amenajări interioare

7. Tendințe mobilă 2019 - Formele curbe

Anne Hepfer, designer de interior, spune că mobilierul cu forme rotunde, specific anilor 70’ continuă să fie la modă. „Scaunele cu spătarul rotund sunt o modalitate elegantă de a aduce trendul curb în casa ta.”, consideră Anne Hepfer.

8. Tendințe mobilă 2019 - Piese de mobilier handmade și personalizate

Joy Cho, fondator și director de creație <Oh Joy!> , susține că o nouă tendință în materie de design interior este mișcarea spre piesele personalizate handmade. „Oamenii doresc să știe povestea mobilelor lor, vor să știe cine le-a făcut și ce proces a fost implicat.”, afirmă Joy Cho.

9. Tendințe mobilă 2019 - Piatră naturală cu linii moderne

Materialele naturale domină tendinţele mobilierului din 2019. De la piatră şi lemn la ţesături, materialele naturale cunosc un progres în lumea în continuă schimbare a mobilierului. Piesele din piatră naturală pot fi asociate cu elemente dramatice din lemn de culoare închisă şi tapiţerii din bumbac organic şi lână. Orice piesă din piatră naturală cu linii moderne este de viitor. Anul acesta se poartă mesele de sufragerie din marmură, combinată cu nişte scaune din rattan mult mai mici, uşoare şi simple, care să se juxtapună greutăţii vizuale a mesei, într-un spaţiu de servit masa, de exemplu. Dacă mergi pe natural, vei reduce toxinele din casa ta, deoarece construcţia, materialele şi finisajele mobilierului mai ieftin conţin o cantitate de substanţe chimice toxice.

Citește și:

4 reguli importante în amenajări interioare. Orice pasionat de design interior trebuie să le știe

Ai un apartament mic? 6 soluții de depozitare care te pot ajuta să păstrezi ordinea

Sursă foto: pinterest.com

Sursă de informare: revistamobila.ro
Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri