Căutare Live

Cum să ai o casă ZZen? Sfaturi utile pentru armonie și atragerea prosperității

Casa în care locuim devin un cămin al nostru, un loc liniștit în care ne găsim relaxarea după o zi în care am fost acaparați de tumultul orașului și al jobului. Mediul în care locuim ne influențează viața, spune principiul Feng Shui, astfel că spațiul în care stăm este locul care ne modelează starea de spirit și felul în care suntem.

Mediul în care locuim ne influențează viața, spune principiul Feng Shui, astfel că spațiul în care stăm este locul care ne modelează starea de spirit și felul în care suntem.

shutterstock

Dacă ești în căutarea unei case și visezi să renunți la locul în care stai acum și să o iei de la zero, dar ZZen, cel mai bine cauți o proprietate pe HomeZZ.ro, locul în care ai ocazia să vezi câte case îți dorești să să alegi din cele care ți se par ZZen și își aduc liniște și armonie.

„Casa ZZen by HomeZZ.ro” îți propune o vizionare care te bagă direct în premii

Amenajarea casei este cel mai important lucru pentru confortul nostru psihic. Casa ta trebuie să fie cea în care te odihnești doar privind la toate obiectele pe care ai reușit să le așezi în așa fel încât să aibă totul un iz estetic. Dar până să trecem la sfaturi despre cum poți să-ți amenajezi locuința în așa fel încât să atragi prosperitatea și armonia în casă, îți prezentăm provocarea lansată de Casa ZZen cu HomeZZ.ro

Pe HomeZZ.ro poți alege din mii de proprietăți din toată țara: apartamente și case, ansambluri rezidențiale pentru cumpărare sau închiriere. Iar acum „Casa ZZen by HomeZZ.ro” îți propune o vizionare care te bagă direct în premii. Te-am făcut curios?

În casaZZen programezi online o vizionare și câștigi unul dintre premiile săptămânale. Înscrie-te la tombolă prin simpla programare online a unei vizionări, chiar din pagina proprietății tale preferate.

Fă și tu o căutare inspirată și programează o vizionare norocoasă pentru noul tău acasă.

Tombola se desfășoară în perioada 18.10.2021-07.11.2021, cu extragerea săptămânală a premiilor, conform regulamentului de aici.

Înscrierile și participarea în concurs se va face automat pentru toti utilizatorii website-ului HomeZZ.ro care programeaza online o vizionare din pagina de proprietate.

Care sunt premiile tombolei „Casa ZZen by HomeZZ.ro”

Premiile acordate în concurs constau:

  • Mi Robot Vacuum-Mop, valabil până la 30.11.2021, în limita unei bucăți (1 bucată). Valoarea premiului este de 1.100 lei.
  • Mi Air Purifier 3C, valabil până la 30.11.2021, în limita unei bucăți (1 bucată). Valoarea premiului este de 500 lei.
  • Mi Bedside Lamp 2, valabil până la 30.11.2021, în limita a două bucăți (2 bucăți). Valoarea premiului este de 400 lei (preț unitar de 200 lei).
  • 20% reducere servicii amenajare interioară, valabil până la 31.12.2021, în limita unei bucăți (1 bucată). Valoarea premiului este de 500 lei.
  • 20% reducere servicii mutare, valabil până la 31.12.2021, în limita unei bucăți (1 bucată).
  • 15% reducere la achiziția de tapet, perdele, draperii pe zeninterior.ro pentru cumpărături de minim 2.000 lei, valabil până la 31.12.2021. Valoarea premiului este de 300 lei (echivalentul unei reduceri de 15% pentru un singur premiu).
  • Voucher de achiziție tapet de pe zeninterior.ro, în limita a 4 role de tapet, cu valoare maximă de 1.000 lei, valabil până la 31.12.2021. Valoarea premiului este de 1.000 lei.
  • Antrenament online Yoga and Funcțional Training Wellbeing Program, valabil până la 31.12.2021, în limita a două bucăți (2 bucăți). Valoarea premiului este 230 lei (prețul unui antrenament).
Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
Colaj cu Fatima Gomes
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Regina Elisabeta a Marii Britanii imbracata elegant, in costum negru si cu palarie neagra
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Mai multe articole

Mai multe detalii găsiți AICI.

Trucuri cum să ai o casă ZZen

Plantele de interior au un rol benefic, amplificând energiile pozitive din casă și atrag prosperitatea și energia vitală.

Casa să nu fie compusă dintr-o singură cameră mare și nici să fie fragmentată ca un labirint.

Amplasarea uşii de la intrare este foarte importantă, ideal este ca ea să fie dispusă în centru, astfel şi spaţiul din interior, atât cel din dreapta cât şi cel din stânga uşii să fie egale pentru ca energiile Yin şi Yang să se manifeste în mod echilibrat.

Dormitorul locul influențează sănătatea, emoţiile şi relaţiile, de aceea locul unde se află patul este foarte important. Trebuie să fie aşezat cu capul spre un perete de rezistenţă.

Aromele din casă. Este foarte important să ai în casă lumânări parfumate sau esențe pe care să le pui în boluri cu apă.

Uşa nu trebuie să fie lângă cap, ea trebuie să fie vizibilă din pat, în acest fel lași energiile abundenței să graviteze asupra ta, nu să iasă pe ușă.

În spatele patului nu trebuie să existe fereastră, deoarece energia îndreptată spre pat să nu se reverse prin fereastră ci să circule în interior.

În dormitor trebuie să existe geamuri, însă nu prea multe spre deosebire de sufragerie şi bucătărie.

(P) Instrucțiuni generale de siguranță privind lanțul de drujbă, oferite de specialiști... De ce trebuie să faci o poză aragazului tău înainte de a pleca în vacanță. Sfatul experiților...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri