Antena Căutare

(P) Habitat Energy – soluții de iluminat LED și sisteme fotovoltaice complete

Știai ca iluminatul reprezintă aproximativ 15-20% din consumul total de energie al unei locuințe? Totodată, iluminatul reprezinta peste 40% din consumul unitătilor industriale. În condițiile acestea, dar și ale creșterii prețurilor la electricitate, tot mai multe persoane îți îndreaptă atenția către iluminatul LED.

colaj foto cu diferite sisteme de iluminat LED Galerie
Descoperă tot ce trebuie să afli despre iluminatul LED

Habitat Energy și-a propus să aducă cele mai noi tehnologii din domeniul iluminatului LED de pe piața asiatică pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor.

Habitat Energy a fost înființată în 2008. Proiectul este dedicat confortului și energiei pentru spațiile de locuit. Compania le pune la dispoziție utilizatorilor soluții de iluminat economic, dar și sisteme fotovoltaice complete. Habitat Energy - “Solutii integrate, sustenabilitate si inovatie”

Habitat Energy – solutii de iluminat economic

Habitat Energy și-a început drumul în 2008 cu un parteneriat cu producătorul italian de sisteme solare SUNERG SOLAR, care de-a lungul anilor a dezvoltat soluții complexe de producere a energiei și echipamente de incalzit folosind energia solara. Aceste solutii sunt prezente pe situl solar-depot.ro . Incepand cu 2011, Habitat Energy a lansat iluminat-ieftin.ro , website dedicate solutiilor de iluminat eficiente energetic. Astfel, utilizatorii au la dispoziție o gamă largă de soluții de iluminat din care să aleagă ceea ce li se potrivește și ce au nevoie. De la diferite tipuri de becuri, la benzi LED, și până la aplice sau lustre sau plafoniere. De asemenea oferă soluții de iluminat stradal sau proiectoare cu LED pentru grădină. Mai mult, Habitat Energy deține propriul birou de achiziții în localitatea Shenzhen din China.

De asemenea, din 2022 Habitat Energy este premium reseller în Romania al produselor de iluminat cu led marca Optonica. Produsele pot fi achiziționate de pe optonica.ro.

Habitat Energy – sisteme fotovoltaice complete

Habitat Energy este partener oficial EfdeN și Over4, echipe ale României care au participat la Olimpiada Caselor Solare Solar Decatlon, în proiectele Prispa (Madrid 2012 - furnizarea sistemului fotovoltaic si solar termic), Efden Signature (Dubai 2018 - furnizarea sistemului fotovoltaic), Efden Vatra (2022 Wuppertal - componente de iluminat si sistem termic), Over4 (2019 Budapesta - sistem fotovoltaic complet).

Toate echipele susținute au obținut un loc pe podium la eficiența energetică, iar echipa Over4 s-a clasat pe locul 3 în clasamentul final.

Habitat Energy se ocupă și de testarea produselor de iluminat comercializate folosind spectroradiometria cu sferă integrată.

Produsele comercializate de Habitat Energy pe cele trei site-uri menționate mai sus (atât cele importate cât si cele marcă proprie) sunt distribuite oriunde în România prin curierat. De asemenea, există posibilitatea ca produsele să poată fi livrate gratuit prin Sameday sau la EasyBox, deoarece aceasta este singura soluție care are amprentă de carbon aproape 0, în acest caz livrările făcându-se cu mașini electrice și utilizând lockere independente energetic.

În plus, clienții care îți doresc să vadă produsele live, înainte de a le achiziționa, au posibilitatea de a face acest lucru, dar și de a le testa, în showroom-urile din București și Cluj. Mai mult, aici pot beneficia de ajutorul echipei de vânzări astfel încât să poată găsi cele mai bune soluții de eficiență energetică și de design, pentru produsele dorite.

Produsele care sunt în stoc pot fi livrate în 24 de ore de la data achiziționării. În plus, în cazul în care nu ești mulțumit de produsele primite le poți returna în termen de 30 de zile de la data primirii coletului. Returul poate fi făcut prin servicii de curierat (Sameday sau Fan Courier) ori direct în showroom.

Peste 300.000 de familii și companii din România, dar și din țări precum Ungaria, Bulgaria sau Belgia au ales produsele Habitat Energy până în prezent.

(P) Sfaturi pentru alegerea mobilierului de bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x