Antena Căutare

(P) Care sunt cele mai eficiente modele de uscătoare de mâini?

Avantajele utilizării unui uscător de mâini sunt din ce în ce mai evidente, deoarece oamenii caută să limiteze cât mai mult contactul direct cu obiectele din toaletele publice. Dacă ești proprietarul unui restaurant, al unei clădiri de birouri sau al oricărui tip de loc care beneficiază de toalete pentru clienți sau personal, trebuie să știi că cel mai indicat este să instalezi un uscător automat de mâini, rapid și puternic, astfel încât să usuce eficient mâinile.

Avantajele utilizării unui uscător de mâini sunt din ce în ce mai evidente, deoarece oamenii caută să limiteze cât mai mult contactul direct cu obiectele din toaletele publice.

https://www.germanquality.ro/dyson-airblade-hu02-uscator-de-maini-gri.html

Este și o modalitate perfectă de a participa la protejarea mediului înconjurător, prin limitarea numărului de șervețele de hârtie. În cazul unui uscător fără protecție antibacteriană, trebuie să știi faptul că acesta trebuie curățat periodic în interior pentru a elimina șansele ca bacteriile să ajungă pe mâini.

Cele mai bune uscătoare comerciale trebuie să fie de asemenea fiabile, cu o durată lungă de viață, deoarece vor fi utilizate în mod constant. Indiferent de locul unde dorești instalarea unor astfel de dispozitive, îți punem la dispoziție o listă cu uscatoare de maini pe care ar trebui să le iei în considerare.

Mediclinics Dualflow Plus Hepa - Uscător de mâini cu senzor

Este un uscător de mâini pentru zone cu trafic intens, având astfel o rezistență în timp foarte crescută. Este prevăzut cu tehnologia Biocote (oferă protecție antibacteriană) și cu filtru Hepa pentru a preveni prezența microorganismelor în aer. Procesul de uscare este rapid și se realizează în 8 secunde. Acest lucru este ideal atunci când vorbim despre o locație unde traficul persoanelor este intens. Un alt avantaj al acestui model este designul subțire și modern, putând fi astfel amplasat cu ușurință în orice locație. În plus, dacă dorești să îl utilizezi la adevărata lui capacitate, beneficiază și de o caracteristică opțională - montarea unui odorizant pentru neutralizarea mirosurilor.

Dyson Airblade

Este singurul uscător de mâini care usucă integral folosind două jeturi puternice de aer, ce îndepărtează mecanic apa, totul în doar 10 secunde. Este recomandat deasemenea pentru utilizarea intensă datorită fiabilității și consumului redus de energie. Un alt avantaj al acestui model este faptul că filtrează 99,9% din bacterii cu ajutorul aditivilor antibacterieni. Fiind cu până la 35% mai silențios și având un design futurist cu profil îngust și compact este ideal pentru locuri de prestigiu (restaurante, hoteluri, clădiri de birouri, centru comerciale etc.).

Nofer Fuga Evo

Acest model are ca și puncte forte principale: filtrul HEPA pentru prevenția microorganismelor în aer și lumina UV împotriva bacteriilor, ciupercilor și virusurilor. De altfel, aceste caracteristici cântăresc destul de mult ca și avantaje ale acestui model. Viteza de uscare este de 10-12 secunde. Este ideal pentru centrele comerciale și în special locurile unde există un flux mare de persoane zilnic.

Mediclinics Suniflow

Pentru persoanele care pun accent și pe caracteristicile ce țin de aspect, acesta este modelul perfect. Este placat cu aur, încadrându-se astfel într-o locație descrisă de lux. În plus, deține 4 blocuri antizgomot pentru amortizarea vibrațiilor mecanice și sistem antivandalism.

Uscătoarele comerciale de mâini au devenit un standard în marea majoritate a toaletelor publice. Acest lucru se datorează și așteptărilor oamenilor de a evita cât mai mult contactul cu obiectele. Vestea bună este că puteți găsi uscătoare de mâini pentru toate bugetele, iar procesul de instalare este rapid. Dacă ți-ai îndreptat atenția către unul dintre modelele de mai sus, le găsești disponibile, alături de alte zeci de variante, la German Quality.

(P) Placarea fațadelor cu plăci din piatra naturala...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x