Antena Căutare

(P) Fie casă sau apartament, ușă metalică să fie - iar Special Doors vă inspiră

În ultimii ani observăm o tendință în rândul publicului consumator, referitor la alegerea tipului de ușă de intrare. Varianta metalică pare să încânte mai mult și asta pentru că reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și design, între nivel crescut de siguranță și design modern.

imagine cu sigla firmei special doors si niste usi
Descoperă cât de important este să alegi o ușă metalică potrivită pentru casa sau apartamentul tău | specialdoors.ro

Uși metalice veți regăsi și la Special Doors, furnizor ce se va preocupa să vă ofere variante atractive de la producători renumiți din afara țării.

Alegeți responsabil și potrivit pentru locuința voastră

Deși în aparență o usa metalica este potrivită pentru orice locuință, fie casă, fie apartament, în realitate s-ar putea să fiți dezamăgiți. O diferență o veți face din punct de vedere al calității și mai apoi în funcție de caracteristicile fiecărui produs în parte. Să nu uităm că în cazul reședințelor ușa de la intrare este supusă condițiilor climatice diverse și schimbărilor climatice de orice fel. Rezistența acestora va fi una limitată.

Mai apoi recomandat este a urmări aspecte de care utilizatorul are nevoie pentru a-și spori gradul de confort în locuință. Pentru cei care locuiesc la parter, spre exemplu, sau care au în zonă dinamică urbană greu de controlat - stații de autobuz/tren sau alte surse de zgomot de acest gen - vor avea nevoie ca ușa metalică de la intrare să creeze și un nivel mai crescut de izolare fonică și termică.

Articolul continuă după reclamă

Nivelul de siguranță și designul

Pas cu pas, alegerea ușii de la intrare va fi definită de toate caracteristicile de care aveți nevoie. Preferați acele uși care au sistem de închidere multiplu, în unele cazuri vorbim de minim 2 și a treia una ascunsă.

Cât despre design aici este o chestiune de gusturi și nu numai. Veți găsi la Special Doors variante simpliste, dar și cele mai cochete. Predomină preferințele pentru culori tari și neutre sau cele de contrast, de la negru la gri sau wenge.

Nu uitați să asociați tipul de ușă cu designul locuinței. Ușa metalică ar trebui să completeze armonios spațiul. Dacă alegerea va fi o ușă închisă la culoare la o locuință cu hol îngust și mic efectul optic creat nu este tocmai cel scontat. Se creează impresia de cameră și mai mică și întunecată, de loc supra aglomerat, când, de fapt, necesar ar fi ca acesta să fie mai luminos.

Pentru cei care au casă amenajată în stil clasic ușa poate fi notă discordantă, cu design minimalist, dar cu frezări profunde. Să nu uităm nici de cele amenajate în stil contemporan unde ușile potrivite pot fi cele cu inserții decorative.

Ușile casei voastre sunt regăsite la Special Doors

Dacă ajungeți în acest showroom, cel fizic sau cel virtual, nu se poate să treceți cu privirea gama de uși de interior de asemenea. Acestea sunt uimitor de atractive și sparg tiparele clasice. Spre exemplu, pentru cei care au gusturi moderne ușile potrivite sunt cele din sticlă. Devin un soi de portal spre o altă lume parcă. Au toată suprafața imprimată și sunt o adevărată operă de artă ce se dorește a fi admirată.

Ușile de exterior sunt metalice și vin într-o varietate de culori și modele. Alegerea va ține cont de toate detaliile locuinței. În mod cert un punct comun al acestor uși se referă la faptul că au un nivel de calitate peste medie. Nu sunt simple uși, plăci cu interior gol, ci au umplutură care sporește și izolația fonică și termică.

Descoperiți oferta curentă online și achiziționați imediat ușile ce vor da un plus de valoare locuinței voastre. Ce nu se află în stoc imediat disponibil poate fi comandat la producător.

Contact:

Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center

sector 3

București

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x