Antena Căutare

Prosoapele din hoteluri, indicator al calității serviciilor hoteliere

Atunci când scoți din buzunar o sumă de bani aferentă cazării te aștepți să ai parte de confort și chiar și ceva mai mult decât atât. Oaspeții pun preț pe calitatea serviciilor și departajează unitățile hoteliere între ele în funcție de cât de bine s-au odihnit, deci în funcție de experiența trăită.

Atunci când scoți din buzunar o sumă de bani aferentă cazării te aștepți să ai parte de confort și chiar și ceva mai mult decât atât. Oaspeții pun preț pe calitatea serviciilor și departajează unitățile hoteliere între ele în funcție de cât de bine s-au odihnit, deci în funcție de experiența trăită. Hotelierii știu asta și mizează pe tot felul de trucuri pentru a-și spori șansele de a rămâne în memoria publicului drept prestator de servicii de cazare de referință.

Ceea ce pare banal să spunem și anume prosoapele pe care le regăsim în camera de hotel sunt de fapt o demonstrație a faptului că nimic nu este ales la întâmplare. Este vorba de finețea detaliilor, de producție ireproșabilă, calitate și estetică la un loc. Desigur, primul gând este că acestea trebuie să fie din bumbac, material preferat pentru calitățile sale. Totuși sunt încă mulți care nu fac diferența între prosop din bumbac suficient de gros și cel slab calitativ.

Producătorii de textile pentru hotel sunt aliați ai serviciilor de calitate

Pentru ca un hotel să poată oferi servicii de calitate trebuie să pună la dispoziție pachet complet, cazarea în sine, dar și lucrurile utile pentru confort – lenjerie, prosoape și alte textile specifice. Producătorii pe această nișă, precum BRODANK au ajuns astfel să contribuie și ei la calitatea serviciilor hoteliere.

Dacă vă întrebați ce diferențe pot fi între cei care pun la dispoziție în camerele de hotel textile lenjerii hoteliere de la Brodank şi cei care aleg variante comerciale atunci trebuie să vă gândiți la un scenariu: folosiți un prosop și acesta nu absoarbe apa de pe piele sau lasă scame sau zgârie. Sunt consecințele unui material slab calitativ folosit în producția prosoapelor și nu neapărat a spălării excesive sau a uzurii unui prosop, deși și aceste aspecte au legătură cu calitatea produselor de la bun început.

Brodank Comarnic este deja un nume cunoscut pe nișa serviciilor hoteliere. Produce în principal lenjerii, dar și alte tipuri de textile specifice pentru astfel de unități de cazare – perdele, protecții pentru saltea, prosoape. Se distinge și prin atenția pe care o acordă materiei prime în primul rând. O importă din 7 țări și menține rigoarea selecției materialelor. Varietatea aceasta ii asigură și șansa de a produce la fel de variat. Astfel, va pune la dispoziție o gamă largă de prosoape, de dimensiuni standard.

Încrederea cu care sunt alese produsele se referă și la faptul că abordarea unui producator de lenjerii pentru hotel Brodank în acest caz se referă la a oferi mostre ale materialelor. Concret, poate fi testată rezistența la spălare, la folosire. Sunt alese în funcție și de buget, iar la cerere pot fi personalizate.

Atenția acordată achiziției de prosoape are efecte

Poate că nu apreciați calitatea până când nu constatați că aceasta lipsește cu desăvârșire. Așadar, sunt reperate mai ușor prosoapele de slabă calitate, care la folosire sunt prea puțin utile.

În schimb, pentru cei care denotă cât de pufos este materialul unui prosop, cât de bine miroase, cât de bine absoarbe, aprecierea este una absolută. Mai mult decât atât, tipul de prosoape ce le sunt puse la dispoziție poate fi un bun indicator despre calitatea serviciilor – ies în evidență cele albe, care denotă din start faptul că sunt impecabile, curate, precum și cele personalizate. Despre preferința pentru alb se știe deja, este o alegere bună pentru tot ce presupune textile în camera de hotel, mai ales pentru lenjerii. Este echivalent cu impactul psihologic, ceea ce asigură faptul că totul este curat.

Desigur că în acerba competiție a celor din domeniu trebuie să existe o cale de a se diferenția. Iată că un producător de textile pentru hoteluri cum este renumitul Brodank, vine cu soluții: realizează produse pe comandă, propune variante de calitate și conform cu bugete diverse. În cazul prosoapelor vorbim despre textile moi, pluşate, din bumbac 100%. Acestea pot fi desigur și personalizate, un detaliu ce aduce rafinament. Nu degeaba se spune că micile detalii fac marile diferențe, așadar hotelierii își doresc să ofere motive în plus pentru care oaspeții vor reveni în unitatea lor.

Așadar, prin prisma aspectului practic și estetic, prosoape din hotel au devenit inevitabil și un indicator al calității serviciilor oferite, printre altele.

Cum poți evita accidentele în baie?... Zece tendinţe în designul interior pentru anul 2020...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x