Antena Căutare

Unde îți pui bradul împodobit în casă, pentru a atrage norocul. Există un loc care aduce beneficii în plan personal și financiar

Este perioada când fiecare dintre noi va împodobi bradul, așa cum cere tradiția.

Unde îți pui bradul împodobit în casă, pentru a atrage norocul. Există un loc special care aduce beneficii în plan personal și financiar

Shutterstock

Împodobitul bradului este acel obicei din an extrem de așteptat de către cei mici, dar și de cei mari. Odată ce l-am făcut frumos, cu multe globuri și beteli colorate, îl putem așeza unde credem că va arăta cel mai bine în casă, pentru a-i surprinde pe musafiri, însă acest lucru nu-i de ajuns.

Citește și: Când se împodobește bradul. Calendarul tradițiilor de Crăciun pe 24 decembrie, în Ajun, 25 și 26 decembrie 2022

Unde îți pui bradul împodobit în casă, pentru a atrage norocul

Bradul împodobit are un loc aparte în locuința ta, mai ales dacă vrei să atragi abundența și prosperitatea. Astfel, specialiștii în Feng Shui recomandă să alegem o anumită zonă din casă, pentru că energia este una benefică pentru noi, scrie Unica.ro.

„După ce găsim planul casei, ne așezăm în mijlocul casei și identificăm direcțiile cardinale. Atenție, anul acesta la nord-est nu vă sfătuiesc să puneți bradul!

Pentru că la nord-est este direcția „Marelui Duce” de anul acesta… adică poziția Tigrului, poziția lui Jupiter se află pe direcția Tigrului. Și nu este bine să-l ofensăm pe „Marele Duce”.

Ați văzut ce s-a întâmplat cu nord-estul lumii, de acolo au pornit toate problemele. Pentru că este poziția Marelui Duce al anului.

Așa că este mai bine să nu punem bradul pe N-E și să nu ne uităm spre această direcție pentru că spre finalul anului sau cât a mai rămas putem să întâmpinăm tot felul de probleme”, a explicat specialista în Feng Shui, Cristina Groza, mai precizează sursa citată.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele patru zodii care vor avea un 2023 fantastic. Anul se schimbă cu totul pentru nativi

Totodată, culorile pentru bradul împodobit se vor alege în funcție de energiile care predomină în anul 2022.

„În primul rând trebuie să facem o categorisire a brazilor de Crăciun. Este foarte important să alegem o singură culoare. (…)

Ca să lucrăm pe partea feng shui, să lucrăm cu remediile, pe noi ne interesează să împodobim bradul cu o singură culoare. Așa că mai întâi trebuie să punem brazii pe categorii, în funcție de cele 5 elemente.

Avem bradul de foc! Acest brad este de obicei împodobit în nuanțe de roșu, tot ce derivă din roșu: roz, lila, violet.

Apoi avem bradul de lemn. Înseamnă că este împodobit preponderant cu decorațiuni verzi, albastre și turcoaz și tot ceea ce derivă.

Citește și: Ștefan Bănică a adus magia Crăciunului la Sala Palatului. Concertul de Crăciun va fi difuzat pe 24 decembrie, la Antena 1

Bradul de metal presupune acei brazi albi și asta pentru că albul, argintiul, auriul și tot ce derivă este considerat metal.

Bradul pământ presupune bradul cu decorațiuni portocalii sau galbene.

Bradul de apă presupune bradul cu decorațiuni negre sau gri închis. În metafizica chineză negrul reprezintă elementul apă, nu albastru”, a mai precizat specialista, conform sursei citate anterior.

Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x