Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Vrei o bucătărie modernă și practică? Iată 6 motive ca să alegi un mobilier modular

Oricât de mică ar fi casa ta și oricât de puțin timp ai avea la dispoziție pentru a găti sau a-ți bea cafeaua în mijlocul familiei, cu siguranță poți amenaja spațiul în așa fel încât să beneficiezi de o bucătărie modernă și practică.

Oricât de mică ar fi casa ta și oricât de puțin timp ai avea la dispoziție pentru a găti sau a-ți bea cafeaua în mijlocul familiei, cu siguranță poți amenaja spațiul în așa fel încât să beneficiezi de o bucătărie modernă și practică.

Pentru acest lucru ai nevoie de un mobilier modular, cu corpurile căruia poți realiza diverse combinații, oferindu-ți astfel un avantaj important: când simți nevoia să faci o schimbare, e suficient să înlocuiești ușile, sertarele, blatul sau chiar dulapurile cu unele de altă culoare sau realizate dintr-un material diferit.

Fiind una dintre cele mai folosite suprafețe dintr-un cămin, indiferent că este amenajată într-o garsonieră sau într-un apartament cu trei camere, bucătăria trebuie să fie complet funcțională, să îți ofere destul spațiu pentru a te putea mișca în voie și să aibă un aer primitor, personalizat după gustul tău. Dacă ai putea îndeplini toate aceste cerințe cu mai puțini bani, ar fi chiar grozav, nu?

Din fericire, acum găsești pe piață o ofertă variată de mobilier bucătărie cu corpuri independente cu care îți poți crea o bucătărie de vis.

Concret, iată ce avantaje îți oferă un mobilier modular de bucătărie.

Poți rearanja piesele de mobilier atunci când simți nevoia să faci rapid o schimbare

De fapt, posibilitatea de a jongla după gust cu dulapurile sau chiar de a adăuga alte corpuri, inferioare sau superioare, este cel mai puternic factor de atracție al acestui tip de mobilier de bucătărie. În plus, dacă te vei muta în alt apartament, transportul practicei tale bucătării modulare se va dovedi mult mai ușor de realizat decât în cazul uneia tradiționale.

Îți poți personaliza bucătăria după gust

Poți opta pentru mai multe variante de amenajare a bucătăriei atunci când corpurile de mobilier sunt independente, în funcție de preferințe, spațiu, stilul tău de viață sau de disponibilitatea financiară. În plus, dacă tu decizi care va fi designul bucătăriei, te vei simți mult mai confortabil și chiar mândru de gusturile și de talentul tău în domeniul amenajărilor interioare.

Bucătăria modulară te ajută să economisești spațiu

Fiind concepute special pentru a beneficia la maxim de suprafața disponibilă, piesele de mobilier modular au integrate ingenios spațiile de depozitare. Chiar și cele mai înguste nișe devin rafturi utile pentru borcane, tacâmuri sau alte obiecte atât de necesare în bucătărie.

Mobilierul modular de bucătărie e prietenos cu tehnologia de ultimă generație

Vrei să ai o bucătărie complet echipată cu electrocasnice? Poți încorpora cu ușurință plita, hota, cuptorul electric sau mașina de spălat vase în mobila ta de bucătărie modulară. E o soluție ideală pentru spațiile mici, dar și pentru a-ți eficientiza timpul.

Vrei să-ți amenajezi o bucătărie în formă de L sau de U?

Fie că ai un spațiu modest și nu vrei să irosești niciun centimetru, fie că beneficiezi de o suprafață generoasă, poți miza pe mobilierul modular pentru a-ți amenaja o bucătărie funcțională în formă de L sau de U.

Bucătăria modulară îți dă voie să te răzgândești

Cine a spus că trebuie să păstrezi același design al mobilierului ani la rând? Ar trebui să te poți răzgândi și să așezi dulapurile așa cum vrei tu, când vrei tu, fără să fii nevoit să apelezi la diverși meșteri sau să faci prea multă dezordine în casă. Oricum, în viața ta vor surveni deseori schimbări, iar nevoile tale se modifică. Poate apar copiii sau, cine știe, îți descoperi un nou hobby: gătitul.

Dacă ești în căutarea unui mobilier de bucătărie care să țină pasul cu tine, atunci cea mai bună alegere o reprezintă corpurile individuale de mobilier. Acestea îți permit să te acomodezi repede și ușor, indiferent de situație.

Recomandari