Căutare Live

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți iei copilul în călătorie, pe croazieră. Cinci sfaturi

De-abia îi aducem  pe lume, îi iubim, și nu ne vine să plecăm în vacanțe fără ei. Despre copii este vorba. Suntem la punct cu toate detaliile: bagaje, haine, bilete, biberonul, totul! Mai puțin, însă, despre ce ne este permis pe avion sau pe o croazieră, de pildă.

De-abia îi aducem pe lume, îi iubim, și nu ne vine să plecăm în vacanțe fără ei. Despre copii este vorba. Suntem la punct cu toate detaliile: bagaje, haine, bilete, biberonul, totul! Mai puțin, însă, despre ce ne este permis pe avion sau pe o croazieră, de pildă.

Înainte de a urca la bord cu copilul, este important să știți câteva detalii, pentru a vă asigura că navigați fără niciun fel de probleme:

1. Nu poți să iei un copil sub șase luni pe majoritatea croazierelor. Trebuie să aștepți până când are un an, pentru anumite destinații.

2. Copilul nu are voie să intre în piscină cu scutecele.

3. Cădițele nu sunt standard în toate cabinele. Informați-vă despre cabine, înainte de a face rezervarea.

4. Majoritatea croazierelor oferă paturi portabile, dar trebuie să le rezervați în avans.

5. Unele linii de croazieră vă vor permite să comandați scutece și șervețele; Luați în considerare acest lucru dacă zburați în port cu copilul

Sursa, parent.com

Celebrul ritual al Babei Vanga pentru noroc la bani! Toți cei care l-au încercat spun că s-au îmbogățit peste noapte!... Cum fac mămicile fitness alături de copiii lor! Dă-i play și te vei topi...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri