Cum să petreci memorabil de Valentine`s Day. 5 idei unice

Iată cum să îți arăți afecțiunea pentru cel de lângă tine de Valentine`s Day.

Nu există nici un dubiu că sărbătoarea Valentine`s Day este comercializată și creează un stres mult mai mare decât este necesar, însă nu înseamnă că trebuie ignorată. A fi într-o relație este despre a arăta că ai grijă în fiecare zi de persoana iubită, nu doar la anumite date. Iată cum să îți arăți afecțiunea pentru cel de lângă tine.

Dacă vă doriți să aveți parte de un moment sexy de Ziua Îndrăgostiților, nu trebuie să așteptați până seara. Începeți să vă dezvăluiți surprizele încă din prima parte a zilei. Puteți să vă treziți partenerul cu un mic dejun pregătit cu dragoste sau cu un masaj, de ce nu.

Dacă nu vreți să fiți ca toți ceilalți, puteți sărbători Valentine`s Day cu o zi înainte. Astfel veți evita aglomerarea din restaurante și toată agitația din această zi.

Orice ați pregăti pentru Valentine`s Day, trebuie să fie cât mai personal. Niciun obiect din comerț nu poate fi comparat cu un cadou adaptat relației voastre și personalității fiecăruia.

Concentrați-vă pe lucrurile mărunte. Întotdeauna lucrurile mici contează cel mai mult într-o relație.

Detașați-vă complet! Timpul petrecut împreună este numai despre voi doi. Renunță la telefon, gadgeturi sau obligațiile de serviciu.

Sursa: askmen.com

Ultimele știri