Ziua Îndrăgostiților. Idei de cadouri pentru ea. Nicio femeie nu poate refuza așa ceva

Ziua Indragostitilor se apropie si toate cuplurile de pe glob o vor sarbatori, fiecare in felul lui. Fie ca vor acorda multa atentie acestui eveniment, investind sume mari, fie ca vor alege sa sarbatoreasca romaneste de Dragobete, luna februarie va fi luna iubirii.

Ziua Îndrăgostiților se apropie și toate cuplurile de pe glob o vor sărbători, fiecare în felul lui. Fie că vor acorda multă atenție acestui eveniment, investind sume mari, fie că vor alege să sărbătorească românește de Dragobete, pe 24 februarie, sau pe 14 februarie de Sfântul Valentin, luna februarie va fi luna iubirii.

Cum o astfel de ocazie nu poate trece neobservată, altfel partenera ta te va ține minte, am pregătit mai jos câteva idei de cadouri pentru ea. Cu siguranță nu vei da greș cu una sau mai multe din sugestiile de mai jos.

City Break de Ziua Îndrăgostiților

O mini vacanță nu a făcut rău nimănui niciodată. Așa că de ce să nu organizezi chiar tu o escapadă pe un tărâm necunoscut pe care să îl descoperiți amândoi. În funcție de buget, poate fi vorba despre capitala dragostei, Paris, sau orice alt oraș european sau de pe alt continent. Numai că în acest caz veți avea nevoie de mai mult de 2-3 zile libere. Nici țara noastră nu ar trebui ignorată. Oricum ar fi, de Ziua Îndrăgostiților propune-ți să o surprinzi cât mai plăcut!

Bijuterii de Ziua Îndrăgostiților

De bine de rău, există o gamă atât de variată de bijuterii încât poți alege un obiect prețios care să îi placă. Este posibil să nu fie o împătimită a gablonțurilor, însă clar se va bucura dacă va primi o podoabă care să îi aducă aminte de tine.

Parfumuri de Ziua Îndrăgostiților

În acest caz, trebuie să știi exact ce parfum îi place pentru a nu da greș sau, cel puțin, să îi cunoști preferințele în materie de arome. În cele din urmă, parfumul este una din cărțile de vizită ale unei femei, nu?

Cină în doi de Ziua Îndrăgostiților

Nu, nu este un clișeu atât timp cât este ales cu grijă locul și cât timp ești atent la detalii. Creează acest moment astfel încât să și-l aducă aminte toată viața.

Răsfăț la SPA de Ziua Îndrăgostiților

SPA este termenul de referință, însă poate fi vorba, la fel de bine, despre o ședință de masaj, tratament corporal, facial, o vizită la salonul de înfrumusețare sau orice modalitate prin care să se simtă alintată.

Indiferent de cadoul oferit, nu uita că florile ar trebui să fie nelipsite. Până la urmă, iubita ta este cea care va completa buchetul.

Ziua Îndrăgostiților este asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. De atunci, 14 februarie este ziua în care îndrăgostiții își oferă reciproc dovezi ale iubirii lor.

Foto: pixabay.com

Ultimele știri