Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

5 muschi mai importanti decat bicepsii

Foarte multi barbati prefera sa-si lucreze doar bicepsii la sala, crezand ca astfel vor impresiona mai mult sexul frumos. Insa sa-ti lucrezi bicepsii e un lucru usor, fiindca ai de-a face cu o zona mica, usor prelucrabila.

Daca esti barbat adevarat insa, lucreaza cu atentie la alti 5 muschi, care sunt mult mai importanti si mai greu de lucrat. Daca nu, ramai fericit cu bicepsii tai.

1. Rectus Abdominis.

2010/05/27//51348-rectus_abdominis.png

In ciuda primul nume, nu e vorba de nici un rect, ci de muschii de la mijlocul abdomenului, asa numitele "pachete de muschi". Crezi ca o femeie e mai interesata de bicepsi sau de muschii abdomenului, daca e sa raportam la aspect? Cu cat ai mai putine grasimi in organism cu atat ai sanse sa ai muschii abdomenului mai bine pusi in valoare si mai usor de lucrat.

2. Gluteus Maximus.

2010/05/27//51350-gluteus_maximus.png

Razi tu razi, dar astia sunt muschii fundului tau. Este un muschi pe care il are doar omul, nici un alt mamifer nemaivandu-l asa de important, nici macar calul sau maimuta. Sunt foarte importanti atunci cand faci efort cu zona inferioara a organismului. Un exemplu: atunci cand urci scarile sau urci un deal.

3. Quadriceps.

2010/05/27//51347-quadriceps.png

Cvadricepsul, muschiul superior al piciorului, din zona femurului, reprezinta, de fapt, o grupare formata din patru muschi. Are o functie majora si anume sa te ajute sa stai in picioare si sa mergi. Asa ca vorbeste cu instructorul tau de fitness sa te puna sa faci exercitii pentru cvadriceps.

4. Pectoralis Major.

2010/05/27//51346-pectoralis_major.png

Muschi foarte importanti ai pieptului, si de mari dimensiuni, pectoralii sunt foarte activi atunci cand impingi ceva. Iti poti pune bine in valoare pectoralii daca faci flotari constant.

5. Latissimus Dorsi.

2010/05/27//51345-latissimus_dorsi.png

Sunt muschii spatelui, din stanga si din dreapta, situati la mijlocul spatelui. Au cea mai mare suprafata dintre toti muschii organismului si sunt foarte utili in orice proces de tragere inspre noi pe care-l facem zi de zi. Acsti muschi sunt legati de bicepsi, atunci cand se fac exercitii fizice intense.

foto: ro.wikipedia.com

Recomandari