Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cinci semne ca prietena ta nu va fi o nevasta buna

Contrar unor atitudini de simt comun, dragostea nu e totul intr-o relatie, si chiar nu poate sa depaseasca orice obstacol. De aceea e bine ca inainte sa te insori, sa reflectezi serios. Pentru a-ti da seama daca va fi sau nu o nevasta buna, fii atent la comportamentul ei si la semnele ce ar trebui sa iti dea de gandit.

Anumite caracteristici ale femeii de langa tine pot fi semne ca mariajul alaturi de ea nu va fi unul reusit:

1. Firea schimbatoare: o femeie ce are dificultati in a-si pastra un serviciu stabil, o prietenie sau chiar coafura sau culoarea parului nu este chiar cea mai potrivita persoana careia sa ii juri credinta vesnica. Daca a avut job-uri in domenii variate sau a renuntat la vechile cunostinte doar de dragul de a-si face altele, inseamna ca nu va rezista intr-o relatie pe termen lung.

2. Gelozia: daca prietena ta e geloasa pe fiecare femeie ce se apropie de tine, ea nu va deveni mai linistita in aceasta privinta nici dupa casatorie. Faptul ca are o vergheta pe deget nu o va determina sa priveasca cu alti ochi reprezentantele sexului frumos din jurul tau. Fiecare om e gelos, dar daca trebuie sa-i explici de fiecare data ca femeile respective nu reprezinta o amenintare pentru ea, relatia va avea de suferit. O nevasta buna nu e posesiva sau irationala. Atat tip cat nu i-ai dat motive sa se indoiasca de fidelitatea ta, ar trebui sa se comporte ca atare.

3. Nu va potriviti din punct de vedere sexual: sexul este un element de baza in orice relatie. Modul in care interactionezi in pat cu cea de langa tine poate fi decisiv in continuarea sau ruperea relatiei. Daca are un libido mai crescut sau mai scazut decat al tau, trebuie sa fii constient ca nivelul acestuia nu se va modifica prin simplul fapt ca veti deveni sot si sotie.

4. Nu-ti suporta prietenii: o prietena care nu vrea sa te vada stand cu prietenii se va transforma intr-o nevasta care va dori sa nu faci nimic in afara activitatilor legate de casa si de serviciu. Chiar daca nu e prea incantata de amicii tai, nu ar trebui sa-ti impuna sa nu te vezi cu ei. Atat timp cat ei nu te-au determinat sa comiti vreo ilegalitate, ar trebui sa fie convinsa ca poti distinge intre bine si rau in preajma lor.

5. Incearca sa te schimbe: daca prietena ta incearca sa-ti schimbe look-ul, hainele, comportamentul, personalitatea, prietenii sau job-ul, iti transmite inconstient ca nu esti suficient de bun pentru ea. E loc de mai bine in viata fiecaruia, si o partenera ideala ar trebui sa te ajute sa devii un om mai bun, dar daca iti spune mereu ca trebuie sa te schimbi e clar ca acest lucru va continua si dupa casatorie. Gandeste-te la cate esti dispus sa renunti pentru a o multumi!

foto: askmen.com

Recomandari