Cum rezolvăm problemele din cuplu fără să ajungem la terapie! Sfaturi utile de la specialiști

Se spune că viaţa de cuplu ar trebui să fie un vis frumos în doi. Nou vă arătăm că există situaţii în care le putem rezolva şi singuri, ca să nu ajungem acolo. Sînziana Iacob, una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe de la noi, pare că nu se pricepe doar la scris, ci şi la relaţii.

De câţiva ani şi-a găsit sufletul pereche şi spune că, atenţie, nu s-a certat niciodată cu iubitul ei. Una peste alta, Sînziana apare chiar într-o carte, fix pe acest subiect. Scriitoarea Ana Dragalina a povestit experienţa ei şi a altor cinci cupluri care au reuşit să îşi depăşească problemele fără să ajungă la cabinetul psihoterapeutului.

„Sunt oameni care sunt la începutul relaţiei, sunt oameni care sunt de 35 de ani împreună şi încă sunt foarte pasionaţi unul de celălat. Cuplul acesta de 35 de ani îmi spunea noi avem foarte multă pasiune, dar nu avem timp sa o punem în aplicare. Și atunci majoritatea au tot felul de ritualuri, se intalnesc in fiecare luna să îţi facă o promisiune, te aleg in fiecare luna pe tine, sau se intalnesc in aceeasi zi la o cină. Aşa cum ai grijă să îţi meargă bine la job şi relaţia este un job, trebuie să dedici timp şi energie”, a spus Ana Dragalina, psiholog şi scriitor.

Pentru că Sînziana și Alex sunt o excepție - de-asta Ana i-a inclus în cartea ei. Dar, între cele 6 cupluri, unele s-au confruntat cu depresie sau pierderea unui copil. Și au rămas împreună pentru nu au făcut greșelile clasice. Care sunt ele? Și chiar dacă sunt de patru ani jumătate împreună, spontaneitea nu lipsește.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri