Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Metoda contraceptiva pentru barbati - dureaza 10 ani si sunt 100% sigure

Toata lumea sa isi arunce prezervativele! S-a inventat o noua metoda de contraceptie, 100% sigura. Numai ca de aceasta data create special pentru barbati. O noua procedura medicala, care este acum testata in India, are rezultate foarte bune, pe placul masculilor care cred ca prezervativul este inamicul lor numarul 1.

Metoda functioneaza prin injectarea unui gel cu polimeri - Vasalgel - in penis, care determina separarea spermei inainte ca ea sa poata da nastere (din greseala) unei alte vieti. Partea proasta? Prin injectare intelegem un ac care trebuie sa impunga micutul (sau marele) organ genital masculin. Asa ca ne punem intrebarea: este un deceniu intreg de sex fara griji destul de important pentru barbati incat sa treaca prin aceasta suferinta?

Vasalgel sau RISUG (Inversarea Reversibila a Spermei Sub Ghidare) acopera peretii interiori ai canalului deferent si omoara spermatozoizii pe masura ce acestia se grabesc sa iasa la suprafata.

Procedura dureaza aproximativ 15 minute si este eficienta 10 ani. Cercetatorii planuiesc sa lanseze Vasalgel pe piata pana in anul 2015, testele clinice incepand abia in acest an.

Sursa / Foto: nerve.com

Recomandari