Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Trei semne ca tratezi sexul ca pe schimbul de ulei

Cine are masina stie cum sa se poarte cu ea. La fiecare 5.000 de kilometri ii schimba uleiul, o intretine pentru ca astfel ii va fi fidela pana la moarte. Si nu e nimic rau in asta, dar cand aplici aceleasi metode in viata ta sexuala, atunci rezultatele s-ar putea sa fie altele.


1. Sexul dureaza cat o schimbare de ulei.

Nu-ti ia decat 10 minute sa schimbi uleiul, spun majoritatea reclamelor. Daca dureaza mai putin, ai motive de lauda, dar daca si sexul dureaza tot atat, atunci mai bine n-ai spune la nimeni. E adevarat ca o partida scurta din cand in cand n-a facut rau nimanui, ba chiar mai condimenteaza viata sexuala sa-ti iei partenera prin surprindere cu o astfel de propunere. Mai ales atunci cand va grabiti. Dar sa faci din asta o obisnuinta e prea de tot.

2. Folosesti lubrifianti.

O fi el lubrifiantul bun pentru masina, dar pentru partenera ta nu. E drept ca e mai usor sa folosesti substante pentru a-i spori excitatia, dar nu mai bine o exciti tu decat sa apelezi la „chimicale".

3. Folosesti un program standard.

O saruti, o mangai, o penetrezi, orgasm, s-a terminat. In acelasi loc, in aceeasi pozitie. Nu ti se pare cunoscut? Deschizi sticla, desfaci capacul de la motor, torni uleiul, termini, inchizi cutia, eventual arunci sticla. Daca iti iubesti tot la fel sotia, la un moment dat rutina o sa va omoare pasiunea.

Citeste si Sfatul Parintilor!
Foto: thesun.co.uk

Recomandari