Ce NU trebuie să faci când gătești la cuptor! Chiar și cele mai iscusite gospodine fac aceste greșeli

Te-ai întrebat vreodată de ce nu ți-a ieșit mâncarea așa cum te-ai fi așteptat, chiar dac ai urmat cu sfințenie pașii din rețetă? Ei bine, în cazul preparatelor gătite în cuptor, aceste gesturi banale sunt, de fapt, greșeli mari, ce pot distruge toată munca gospodinelor!

Ce greșeli să nu faci când gătești la cuptor

Profimedia

Acestea sunt cele mai mari greșeli pe care le poți face în timp ce gătești la cuptor. Ai grijă și nu le mai repeta!

1. Nu preîncălzești cuptorul

Cele mai multe rețete recomandă preîncălzirea cuptorului. Nu este cerneală irosită degeaba! În acest fel, mâncarea se va face mai bine şi mai repede.

2. Folosești vase din materiale nepotrivite

Pe lângă utilizarea hârtiei de copt, trebuie să știți că materialele ideale pentru cuptorul dvs. sunt: aluminiu, oțel inoxidabil și metal. Mâncarea se găteşte mult mai repede în vasele din aceste materiale.

3. Deschizi ușa cuptorului în timp ce mâncarea este înăuntru

Este bine să verificaţi mâncarea din cuptor, dar nu trebuie să faceţi asta în mod repetat. În acest fel, vom permite cuptorului să piardă temperatura și mâncarea poate fi afectată. Așadar, verificați-l o dată sau de două ori.

Citește și:

Răzvan Babană, schimbare uluitoare! Cum a apărut în fața fanilor, în prima zi de Crăciun: „Cum ai reușit să slăbești așa?”

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri