Ingrediente pentru reteta Nasturi de ciocolata:
100g de ciocolata cu lapte, topita
100g de ciocolata neagra, topita
100g de ciocolata alba, topita
bombonele decorative
Mod de preparare pentru reteta Nasturi de ciocolata:
1. Cere unui adult sa desprinda foi mari din hartia de copt. Deseneaza conturul unui pahar cu ajutorul unui creion, pentru a face forme mari de nasturi. Intoarce hartia pe partea cealalta.
2. Pune cu o lingura un pic de ciocolata in mijlocul fiecarui cerc si, cu ajutorul unei pensule, intinde ciocolata pana la conturul desenat cu creionul. Nu iti face probleme daca nu iese perfect.
3. Decoreaza fiecare nasture cu bombonele sau cu picaturi de ciocolata.
4. Lasa nasturii sa se usuce si sa se intareasca complet - in frigider, daca in camera este prea cald. Dupa ce s-au intarit, desprinde-i cu grija de pe hartie si impacheteaza-i.
Pofta buna!
Foto: Good Food
Gustare rapida: Reteta Salata de pui si avocado... Desert inedit: Reteta Scones pufoase si usoare...