- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru reteta Rulada cu mango si fructul pasiunii:
- 3 oua;
- 85g de zahar brun;
- 85g de faina, data prin sita;
- 1lingura praf de copt;
- 1 lingura extract de vanilie.
Pentru crema
- 1 lingura de zahar brun;
- pulpa de la 2 bucati bine coapte de fructul pasiunii;
- 2 mango decojite si taiate bucatele;
- 250g de zmeura proaspata sau decongelata;
- 200g de iaurt grecesc sau branza proaspata de vaci;
Mod de preparare pentru reteta Rulada cu mango si fructul pasiunii:
1. Incalzeste cuptorul la 180ºC. Unge si tapeteaza o tava mare cu hartie de pergament cu dimensiunile de 30 x 24cm. Pune ouale si zaharul intr-un vas mare si amesteca-le cu mixerul aproximativ 5 minute pana cand compozitia se intareste. Adauga faina, praful de copt si extractul de vanilie. Toarna amestecul in tava; inclina putin tava pentru a nivela compozitia si coace timp de 12-15 minute pana se rumeneste si are o consistenta pufoasa. Pune pandispanul pe o alta bucata de hartie presarata cu o lingura de zahar pudra. Ruleaza hartia in interiorul pandispanului si lasa-l sa se raceasca. Pandispanul poate fi congelat timp de 1 luna.
2. Adauga zaharul, miezul de fructul pasiunii si o treime de mango si zmeura in iaurt. Intinde pandispanul, adauga compozitia si ruleaza-l din nou. Serveste impreuna cu fructele ramase. Rulada poate fi umpluta si rulata cu doua ore inainte de a fi servita, dupa ce a fost tinuta la frigider.
Pofta buna!
FOTO: goodfood.ro
Gustare usoara: Reteta Salata de conopida calda... Reteta de post a zilei: Ardei umpluti cu orez si ciuperci...