A început Săptămâna Patimilor, care este şi ultima din Postul Paştelui. Este important să încerci să ţii post măcar în această perioadă, chiar dacă nu ai reuşit să respecţi întreaga perioadă. Fasolea este o legumă foarte indicată pentru sănătate deoarece aduce organismului o mulţime de beneficii.
Înainte de a se găti, fasolea trebuie ţinută peste noapte în apă în apă rece, la frigider şi trebuie fiartă în trei ape, pentru a nu provoca reacţii neplăcute organismului, mai exact senzaţia de balonare şi gaze.
Fasolea trebuie inclusă în alimentaţie deoarece conţine fibre, scade riscul cardio-vascular şi ajută digestia, Scade colesterolul şi conţine o substanţă numită molibden care detoxifiază organismul. De asemena, are un conţinut bogat de fier, minerale şi carbohidraţi.
Învață cum să o gătești corect, pas cu pas, în materialul video de AICI!
Îţi lingi degetele de plăcere! Risotto cu ciuperci, un preparat demenţial, ce-ţi alintă papilele... Cum să vopseşti ouăle în mod natural! Cele mai simple, eficiente şi sănătoase metode...