- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Castanele, unele dintre ingredientele vedetă ale toamnei se asortează foarte bine cu ingredientele alese de Vlăduț și vor da un gust deosebit, dar și multiple beneficii organismului nostru.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Gustare de toamnă cu ciuperci și castane:
- felii de pâine toast
- ciuperci
- castane coapte
- semințe de dovleac
- nuci
- jambon
- brânză
- unt
Cum se procedează pentru a prepara Rețeta Gustare de toamnă cu ciuperci și castane?
Feliile de pâine se tartinează cu puțin unt și se dau la cuptor până se rumenesc ușor.
Castanele se coc, se curăță și se pasează. Se așază imediat peste feliile de pâine toast, apoi se presară semințe de dovleac și nuci, dar și puțină brânză care se va topi ușor peste castanele fierbinți.
Se va opta pentru o brânză gratinabilă, sau un cașcaval.
Citește și: Rețeta Toast guacamole. O gustare delicioasă cu ingrediente sănătoase
Ciupercile se taie pe lung, în jumătăți și se trag la tigaia antiaderentă, sau pe un grill. Se lasă să se deshidrateze până aproape se reduc la jumătate.
Sparanghelul se va trage tot la grill, uns cu puțin unt.
Citește și: Sparanghel: 3 rețete simple și extraordinar de gustoase, gata în 20 de minute
Peste brânza ușor topită se așază felii subțiri de jambon, apoi ciupercile și sparanghelul verde.
O gustare de toamnă foarte consistentă ce va putea ține loc de orice masă din zi.
Spor la preparat Rețeta Gustare de toamnă cu ciuperci și castane și poftă bună la savurat!