Căutare Live

Îți întorc stomacul pe dos! Uite cele mai DEZGUSTĂTOARE deserturi!

La prima vedere, aceste creații par a fi sculpturi. De fapt, sunt comestibile! Însă, nu știm cine s-ar încumeta să guste din ele!

La prima vedere, aceste creații par a fi sculpturi. De fapt, sunt comestibile! Însă, nu știm cine s-ar încumeta să guste din ele!

Deserturile cu aspect dezgustător au fost create de Annabel de Vetten, pentru cofetăria Conjurer's Kitchen, din Marea Britanie. Ele au fost concepute în formă de organe umane sau cadavre, ceea ce le face să fie deloc apetisante.

Annabel nu este cofetar de meserie, ci sculptor și pictor. Pasiunea pentru torturi macabre a început de la nunta ei, când și-a creat propriul desert. Azi, are numeroși clienți, dornici să guste dintr-o mână de zombie!

Reţeta lui Vlădutz: Romanza, un preparat delicios cu şvaiţer şi cartofi!... Poți să uiți de friscă sau zahăr! De ce trebuie să bei cafeaua cu...UNT...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri