Antena Căutare

Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit în ediția de weekend o rețetă delicioasă cu ingrediente sănătoase și anume: Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli.

Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli Galerie
Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli

Urmăriți mai jos ingredientele și pașii pentru a pregăti așa preparat gustos și foarte sănătos.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli:


  • 500 gr mușchi de vită
  • sare și piper
  • 100 gr usturoi
  • ulei
  • 500 gr baby cartofi noi
  • 200 gr unt
  • salvie
  • curry
  • 250 gr vișine fără sâmburi
  • 1 pahar cidru roșu
  • anason
  • cuișoare
  • 1 legătură ridichi
  • 1 broccoli
  • 1 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 vârf de linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 morcov
  • 200 gr parmezan
  • 1 legătură pătrunjel
  • microplante

Mod de preparare pentru Rețeta Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli

Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli

Mușchi de vită cu sos de vișine și garnitură de cartofi noi cu piure de broccoli

Broccolii se desface în buchețele, se blanșează cu puțină sare și bicarbonat de sodiu, apoi se scoate în apă rece, se scurge ș se trage la tigaie cu unt și o ceapă tocată mărunt, dar și un cățel de usturoi zdrobit. Se blendează împreună cu 100 gr unt și se asezonează cu sare și piper.

Cartofii noi se dau la cuptor cu unt, salvie și curry, dar și câteva felii de lămâie.

Mușchiulețul de vită se asezonează cu sare și piper, se trage la tigaie în ulei încins până se sigilează pe toate părțile, apoi se adaugă unt, salvie, usturoi și se dă la cuptor la temperatură medie până se pătrunde bine.

Din aceeași categorie mai puteți opta și pentru:

Din parmezan se prepară crisppy la cuptor, la 200 de grade, pentru 6-7 minute, feliat subțire și așezat pe hârtie de copt.

Din vișine cu cidru, anason și cuișoare se prepară un sos, pe foc. Nu uităm să păstrăm și câteva vișine întregi pentru decor.

Tot pentru decor, dar și pentru servit, fpolosim și ridichi roșii și microplante.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x