Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită

 
+2 click pentru
galerie

Pentru o masă savuroasă, servită alături de cei dragi, încercați să preparați „Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită ” și cu siguranță veți fi încântați!


Ingrediente pentru Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită 

  • 1 kg mușchi de vită, Angus
  • 1,5 kg cartofi albi
  • 2 ouă
  • 150 g unt cu 80% grăsime
  • 1 l lapte cu 3,5 % grăsime
  • 1 ligură semințe de susan
  • 3 cepe
  • ulei de măsline
  • rozmarin
  • 300 ml vin roșu, demisec
  •  2 linguri miere
  • Piper
  • Sare
  • 8 roșIi cherry
  • arpagic verde

Mod de preparare Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită 

Mușchiul de vită se trage la tigaie pentru a se rumeni, asezonat cu sare și piper, apoi se va continua prepararea lui la cuptor, stropit cu vin roșu. 

Pentru piure se curăță cartofii, se clătesc și se taie în cuburi, apoi se fierb în apă cu sare. Între timp, se călește ceapa în ulei încins. Cartofii se pasează cu unt, se diluează cu lapte fierbinte și se adaugă ceapa prăjită, sare, piper și rozmarin și se mai dau la cuptor pentru a se rumeni ușor.

Pentru sos, se fierbe vinul cu puțină miere până devine consistent.

Se servește deliciosul Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită, alături de roșii cherry și arpagic verde, pentru un plus de culoare și prospețime.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE