Murăturile sunt printre preferatele românilor atunci când vine vorba de garnitură, dar se pare că zeama acestora poate fi întrebuințată în multe lucruri. Nu o vei mai arunca niciodată!
Murăturile sunt printre preferatele românilor atunci când vine vorba de garnitură, dar se pare că zeama acestora poate fi întrebuințată în multe lucruri. Nu o vei mai arunca niciodată!
Zeama de la murături este bogată în electroliți și poate fi consumată ca atare pentru a sprijini recuperarea și regenerarea corpului după antrenamentele fizice solicitante, sau oricare alte activități fizice.
Zeama de la murături poate fi utilizată în loc de oțet pentru condimentarea salatelor de cartofi, a salatelor verzi, etc. În combinație cu iaurt, poate fi folosită la prepararea de sosuri pentru salate sau pentru marinarea preparatelor din carne.
Murăturile sunt gustoase, dar și extrem de trebuincioase în gospodărie
Turnata peste ceapă, aceasta înmoaie gustul aspru al acestei legume, dând un plus de savoare salatelor vegetariene.
În plus, zeama de la murături reprezintă un remediu deosebit de eficient pentru mahmureală.