Antena Căutare

ATENȚIE! Consumi, cel mai probabil, usturoi toxic, încărcat cu chimicale, din China!

Ştiai că peste 80 la sută din usturoiul vândut în întreagă lume provine din China? O cantitate mare din usturoiul consumat în România este din China. SUA a importat peste 10 milioane de pfunzi de usturoi chinezesc anul trecut

secretele.com

Ştiai că peste 80 la sută din usturoiul vândut în întreagă lume provine din China? O cantitate mare din usturoiul consumat în România este din China. SUA a importat peste 10 milioane de pfunzi de usturoi chinezesc anul trecut. Majoritatea consumatorilor cred că usturoiul lor a fost crescut în Româania, dar, în realitate, a fost expediat din China, scrie secretele.com

Chiar usturoiul cu eticheta „organic” este adesea din China, unde metodele de certificare organică nu sunt de încredere. Usturoiul chinezesc este înălbit. După Henry Bell de la Australian Garlic Industry Association, usturoiul din China este pulverizat cu substanţe chimice pentru a se opri germinarea, pentru a fi albit şi pentru a ucide insectele dăunătoare.

De asemenea, el raportează că usturoiul este cultivat într-un mediu nesterilizat de apă menajeră uzată. Bell, de asemenea, pune în discuţie unele practici de producţie din China. „Ştiu sigur că unii cultivatori de usturoi de acolo folosesc deşeuri umane netratate pentru a fertiliza culturile lor, şi nu cred că regulamentele de carantină din China sunt îndeajuns de stricte în ceea ce priveşte testarea de bacterii a produselor alimentare importate”, spune el. „Mă îndoiesc, de asemenea, de eficientă procedurilor chinezeşti de fumigaţie cu bromură de metil.”

Usturoiul chinezesc este puternic suspus fumigaţiei cu bromură de metil pentru a fi eliminaţi orice fel de germeni. Bromură de metil este un produs foarte toxic. Expunerea la concentraţii mari poate provoca leziuni aparatului respirator şi sistemului nervos central, chiar deces. Potrivit ONU, este de 60 de ori mai dăunătoare decât clorul şi este ingredientul de baza în CFC (clorofluorocarburi).

Usturoiul chinezesc este, de asemenea, contaminat cu plumb, sulfiţi şi alţi compuşi periculoşi.

Usturoiul chinezesc este tratat cu inhibitori de creştere şi supus la temperaturi scăzute, cât şi la stocare pe durate extinse. Depozitarea pe perioade mari de timp este deosebit de problematica, întrucât nivelurile de alicina, una dintre componentele de baza ale usturoiului, şi responsabilă pentru beneficiile sale de sănătate, încep să scadă în timp.

Citește AICI câteva sfaturi de care să ții cont atunci când alegi usturoiul!

Uită de produsele pline de chimicale! Scapă de varice cu ajutorul unui tratament natural şi foarte ieftin... Caz INCREDIBIL! A mers la spital, iar medicii i-au extras câteva sute de pietre din rinichi. Doctorii au explicat MOTIVU...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x