Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să gătești o rețetă delicioasă de ”Pasta Tonno”.
Ingrediente:
- 500 g paste penne
- Trei cutii de rosii in bulion
- Patru ardei iuti
- Doi catei de usturoi
- 100 g capere
- Patru cutii cu ton
- Rozmarin
- Cașcaval sau parmezan
- Patru ardei capia copți
- Ulei de măsline
- 100 g măsline verzi
Mod de preparare:
Pastele penne se pun la fiert în apă caldă cu puțină sare.
Roșiile în bulion, ardeii iuți, usturoiul și ardeii capia se taie sub formă de cubulețe, după care se adaugă măsline verzi și se pun la fiert la foc mic, timp de aproape o oră. Apoi se adaugă caperele, tonul și pastele și se amestecă bine.
Se adaugă câteva frunze de busuioc și se servește cu parmezan sau cașcaval răzuit.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!